Proizvodi
Vaša Korpa

Eurovik Blog RSS Feed

25 Jan Perimetarske zaštite sa Hikvision
0 77
Od reaktivne do proaktivne perimetarske zaštite sa Hikvision Turbo HD PIR kameramaPreko kula i rovova do modernih zidova i žičanih mreža, fizičke peri..
29 Nov Nešto o Video nadzoru
0 160
Sistemi video obezbeđenja se sastoji od kamera i snimača. Danas se koriste analogne i IP kamere. Kamere mogu biti fikse i pokretne. Mogu biti bez i sa..
28 Nov Osnovne stvari koje bi trebalo da znate o video nadzoru
0 103
U savremeno doba, doba informatike i tehnologije video nadzor je postao sve učestaliji. Uobičajeno je da na različitim mestima viđamo kamere, toliko d..
21 Nov Trendovi video nadzora
0 175
Video‑nadzor možda deluje samo kao potreba velikih kompanija i prodavnica, ali u mnogim situacijama može biti koristan za svakoga od nas.Navikli smo d..
02 Aug Dahua Technology
dekiadmin 0 254
Dahua Technology je vodeća kompanija u svetu, koja nudi napredna  rešenja za video nadzor.   Sa oko 11.000 zaposlenih širom sveta, Dahua rešenja, pro..
02 Aug Nova DeepinView kamera omogućava biznisima menadžment redova
dekiadmin 0 459
Nova DeepinView kamera omogućava biznisima menadžment redovaHikvision, vodeći svetski dobavljač inovativnih proizvoda i rešenja za video nadzor, obja..
02 Aug Dahua PTZ kamere
dekiadmin 0 362
Dahua PTZ kamereNajbolje rešenje za nadzor velikih površina. ..
26 Jul Inteligentne Hikvision kamere za saobraćaj
dekiadmin 0 109
Hikvision inteligentne saobraćajnie kamere #deeplearning tehnologija , ima sposobnost da nauči saobraćajno ponašanje i analizira video-snimke u realno..
15 Sep Led rasveta
dekiadmin 0 13641
Led rasveta je naša sadašnjost i budućnost. Visoka energetska efikasnost i duži vek trajanja čine led rasvetu daleko isplatljivijom od rasvete koju či..
15 Sep O Led rasveti
dekiadmin 0 8145
Da li se ponekad zapitate koliko sijalica u kući i oko nje zamenite na dnevnom nivou?Ili kolika je jačina svetlosti koju daju naspram energije koju tr..
15 Sep Nešto o dronovima
dekiadmin 0 10025
Nova vrsta letelice bez pilota, malih dimenzijai težine do 10 kilograma naziva se dron i u poslednje vreme sve češće imamo priliku da čitamo o njima i..
15 Sep Baofeng radio stanice
dekiadmin 0 5530
BaoFeng radio uređaji su dizajnirani da budu pristupačne radio stanice za licencirane ljubiteljske radijske entuzijaste i komercijalne korisnike (škol..
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strana)