Katalog
Korpa

Eurovik Blog RSS Feed

21 Sep Gde bi trebalo instalirati kućne sigurnosne kamere?
0 180
Kućne sigurnosne kamere odličan su dodatak bilo kojem kućnom sigurnosnom sistemu, koji vam pruža 24/7 nadgledanje, bez obzira na vašu lokaciju. Mnogi ..
20 Sep Kako rade bežične sigurnosne kamere?
0 200
Prošli su dani dugih nametljivih kablova, koji vise preko plafona ili zidova. Mnogi današnji sigurnosni sistemi su bežični, koriste napredne tehnologi..
14 May Kako sačuvati Vašu garažu
0 193
Kako sačuvati Vašu garažuKada razmišljamo o sigurnosti u kući, mnogi ljudi ne razmišljaju mnogo o garaži, ili barem ako to učine, to ne ide dalje od t..
14 May Jeftini načini da osigurate svoj dom
0 222
Jeftini načini da osigurate svoj domSa sve više i više sofisticiranih sistema za kućnu bezbednost koji se oslanjaju na korišćenje pametnih telefona, č..
13 May Koja pitanja se postavljaju kada kupujete kućni sigurnosni sistem
0 163
Koja pitanja se postavljaju kada kupujete kućni sigurnosni sistem? Možda si se samo preselio. Možda je nedavno došlo do provale u vašem kraju. Možda s..
25 Jan Perimetarske zaštite sa Hikvision
0 282
Od reaktivne do proaktivne perimetarske zaštite sa Hikvision Turbo HD PIR kameramaPreko kula i rovova do modernih zidova i žičanih mreža, fizičke peri..
29 Nov Nešto o Video nadzoru
0 377
Sistemi video obezbeđenja se sastoji od kamera i snimača. Danas se koriste analogne i IP kamere. Kamere mogu biti fikse i pokretne. Mogu biti bez i sa..
28 Nov Osnovne stvari koje bi trebalo da znate o video nadzoru
0 269
U savremeno doba, doba informatike i tehnologije video nadzor je postao sve učestaliji. Uobičajeno je da na različitim mestima viđamo kamere, toliko d..
21 Nov Trendovi video nadzora
0 534
Video‑nadzor možda deluje samo kao potreba velikih kompanija i prodavnica, ali u mnogim situacijama može biti koristan za svakoga od nas.Navikli smo d..
02 Aug Dahua Technology
Dejan 0 370
Dahua Technology je vodeća kompanija u svetu, koja nudi napredna  rešenja za video nadzor.   Sa oko 11.000 zaposlenih širom sveta, Dahua rešenja, pro..
02 Aug Nova DeepinView kamera omogućava biznisima menadžment redova
Dejan 0 770
Nova DeepinView kamera omogućava biznisima menadžment redovaHikvision, vodeći svetski dobavljač inovativnih proizvoda i rešenja za video nadzor, obja..
02 Aug Dahua PTZ kamere
Dejan 0 640
Dahua PTZ kamereNajbolje rešenje za nadzor velikih površina. ..
Prikazujem 1 do 12 od 17 (2 strana)