Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Led neonke

Lager: Na stanju Brend: Eurovik
Ukoliko Vam je potrebno adekvatno osvetljenje i to po izvanrednoj ceni, onda je ova LED neonka pravi izbor! Prvo, ona je dizajnirana da omogući veoma ..
600,00 RSD
Bez poreza:500,00 RSD
Dodaj u korpu
Lager: Na stanju Brend: Eurovik
Ukoliko Vam je potrebna kvalitetna LED neonka, onda je ovo pravi izbor za Vas. Dakle, ova neonka je idealna za osvetljenje bilo koje prostorije, lako ..
732,00 RSD
Bez poreza:610,00 RSD
Lager: Na stanju Brend: Eurovik
LED neonke se koristi kako bi se unela svetlost u neki deo prostorije koji nije najbolje osvetljen. Dakle, ukoliko je Vama potrebna takva stvar, ond..
744,00 RSD
Bez poreza:620,00 RSD
Lager: Na stanju Brend: Eurovik
Neonke se uglavnom korsite u manjim, odnosno užim prostorijama kako bi obasjale tačno određen deo. Baš u tu svrhu je i dizajnirana ova LED neonka od 2..
432,00 RSD
Bez poreza:360,00 RSD
Lager: Na stanju Brend: Eurovik
Idealna za uštedu energije, ova LED neonka je savršen izbor za sve one koji žele da obezbede kvalitetno osvetljenje u svom domu. Sa jarkom belom bojom..
540,00 RSD
Bez poreza:450,00 RSD
Lager: Na stanju Brend: Eurovik
Ova LED neonka je definitivno jedan od najboljih način da unesete kvalitetnu svetlost u Vaš dom. Sa ovom neoknom možete da osvetlite bilo koju prostor..
360,00 RSD
Bez poreza:300,00 RSD
Prikaz 1 - 6 od 6 (1 strana)

Šta kažu naši kupci


Umesto fluorescentnih neonki koje koriste gasove štetne po životnu sredinu, mi vam preporučujemo LED neonke modernog dizajna i vrhunske funkcionalnosti. 


LED neonke su moderno rešenje za emitovanje svetlosti u kuhinjama, kupatilima, garažama, radionicama i drugim prostorijama.


Neke od fantastičnih prednosti LED neonki su sledeće:


  • LED neonke štede električnu energiju i mogu umanjiti vaše račune za do 10x. 

  • Potpuna svetlost se postiže odmah, dok je kod starijih modela uvek bila potrebna faza zagrevanja.

  • Rade bez zujanja i treperenja.

  • Imaju veoma dug radni vek od cca. 50.000 sati

  • Ne sadrže živu, stoga su bezbedne za upotrebu i neškodljive po zdravlje u slučaju oštećenja.

 

LED neonke iz Eurovik ponude dolaze u veličinama od 600, 1200 i 1500mm, jačine od 9, 12 i 20W.


Dostupne su u dva standardna tipa, poznata kao T8 i T5. Prvi se često koristi za osvetljenje većih prostora i postavlja se kao samostalna sijalica, dok su T5 cevi nešto uže, ali se mogu spojiti u jednu dugačku traku osvetljenja. Koji god tip sijalice da vam je potreban, svi proizvodi u našem asortimanu počinju od minimalne energetske ocene A+ i traju u proseku čak 30.000 sati.


Unapredite osvetljenje u vašem domu još danas jer uz led rasvetu kako spoljnu tako i unutrašnju, led sijalice, dekorativnu, plafonjere, možete uštedeti i na računima za struju.


Uz malo truda možete napraviti velike promene kako u domu tako i u poslovnom prostoru i van njega.