Katalog
Katalog
Korpa

Kablovi

Model: 19002
Ukoliko Vam je potrebna stabilna i brza konekcija na Vašem računaru, onda je ovaj kompjuterski kabal neophodnost. Naime, on se odlikuje veoma stabilnim protokom informacija i signala.Odlično je izolovan i time omogućava visoku pouzdanost u radu. Takođe, uz kabal su Vam potrebni konektori , a montira..
19,20 RSD
Bez poreza:16,00 RSD
Model: 17019
Ovaj VGA kabal od 5 metara je idealan način da poboljšate sliku na Vašem računaru. Naime, on je specijalno napravljen kako bi omogućio što čistiji prenos video informacija i time obezbedio izvanrednu sliku.Takođe, dobro je izolovan, što Vam nudi pouzdanost u radu i veoma visok stepen kvaliteta. Dakl..
588,00 RSD
Bez poreza:490,00 RSD
Model: 17008
Ukoliko Vam je potrebna jasna i kvalitetna slika na Vašem računaru, onda je ovaj VGA Kabal prava stvar! Prvo, on se odlikuje svojim kvalitetom jer je veoma dobro izolovan što nudi pouzdanost u radu. Drugo, ovaj Kabal se veoma lako koristi i omogućava visok kvalitet slike.Treće, sa ovim kablom ne mor..
558,00 RSD
Bez poreza:465,00 RSD
Model: 17009
Za one kojima je poreban malo duži VGA kabal, onda je ovo prava stvar! Pre svega, ovaj VGA kabal Vam omogućava jasnan i precizam prenos informacija između računara i monitora. Dakle, kvalitet slike će biti na vrhunskom nivou.Drugo, on je dobro izolovan i time garantuje pouzdanu upotrebu dug niz godi..
2.230,80 RSD
Bez poreza:1.859,00 RSD
Model: 17013
Prvenstveno napravljen za umrežavanje računara i projektora, ovaj VGA kabal nudi vrhunski kvalitet slike. Prvo, on se odlikuje pouzdanim radom i brzim protokom video sadržaja između dva uređaja. Takođe, gledano sa strane kvaliteta slike, ovaj kabal nudi besprekornu sliku.Pored toga, njegova dužina V..
744,00 RSD
Bez poreza:620,00 RSD
Model: 17007
Kvalitet slike svakog monitora zavisi od više faktora, tu ubrajamo i kabal koji prenosi informacije video sadržaja. Zbog toga je veoma bitno da se obezbedi kvalitetan kabal kako bi i slika bila dobra – U to ime, predstavljamo Vam ovaj VGA kabal.On je specijalno napravljen da omogući vrhunske perfrom..
354,00 RSD
Bez poreza:295,00 RSD
Model: 4590
UTP kabl 4x2x0.5 CAT5E 305m..
5.981,18 RSD
Bez poreza:4.984,32 RSD
Model: 1493
Ovaj kompjuterski kabal Vam nudi sigurnu i brzu konekciju izmeđju uređaja bez obzira na okolnosti. Pre svega, ovaj kabal je izolovan kvalitetnim materijalom i time obezbeđuje pouzdanu konekciju i protok informacija.Takođe, njegova dužina je proizvoljna tako da uvek možete uzeti onoliko koliko Vam tr..
42,00 RSD
Bez poreza:35,00 RSD
Model: 152
Prilikom povezivanja Vašeg računara na bilo koju mrežu, potreban Vam je kompjuterski kabal kao ovaj. Prvo, on nudi veoma brz protok signala i informacija od rutera do računara. Drugo, ovaj kabal je izolovan dobrim materijalom i time garantuje pouzdanost.Treće, ovaj kabal možete veoma lako montirati ..
31,20 RSD
Bez poreza:26,00 RSD
Model: 19001
Ukoliko Vam je potrebna sigurna i pouzdana internet konekcija, onda Vam ovaj kabal može pomoći. Naime, ovo je vrhunki napravljen enternet kabal koji se može koristiti i u svrhe telefonije. Dakle, on je prvenstveno dizajniran za protok informacija.Sa druge stane, ovaj kabal Vam nudi bezbednu i brzu k..
39,60 RSD
Bez poreza:33,00 RSD
Model: 19022
Kompjuterski kabal UTP 5E kategorije samonosiviOvaj kompjuterski kabal obezbeđuje sigurnu i stabilnu konekciju na Vašem računaru. Pored svojih duplo izolovanih bakarnih žica, ovaj kabal poseduje jednu prohromsku sajlu za još bolju stabilnost. Samim tim preporučljivo je koristiti ovaj kabal..
66,00 RSD
Bez poreza:55,00 RSD
Dodaj u korpu
Model: 4595
UTP kabl kat. 6, testiran do 400MHz; Delta / EC - 3P sertifikovan Kotur 500m..
Besplatna dostava
28.036,80 RSD
Bez poreza:23.364,00 RSD
Model: 4596
UTP kabl kat. 6 (bez halogena), testiran do 400MHz; Delta / EC - 3P sertifikovan Kotur 500m..
Besplatna dostava
28.971,36 RSD
Bez poreza:24.142,80 RSD
Model: 4591
UTP kabl kat. 5E, testiran do 300MHz; Delta / EC - 3P sertifikovan Kotur 500m..
Besplatna dostava
20.186,50 RSD
Bez poreza:16.822,08 RSD
Model: 4592
UTP kabl kat. 5E, testiran do 300MHz, Bez halogena, Delta / EC - 3P sertifikovan Kotur 500m..
Besplatna dostava
20.934,14 RSD
Bez poreza:17.445,12 RSD
Prikaz 1 - 16 od 145 (10 strana)

Kabl čine jedan ili više provodnika, koji su prekriveni izolacionim omotačem, a koji prenose električnu energiju i/ili informacije između uređaja ili između uredjaja i izvora struje. 


Postoje dve glavne vrste kablova, a to su kablovi za prenos podataka i kablovi za napajanje


Kablovi za prenos podataka, u koje spadaju koaksijalni, telefonski, kompjuterski, alarmni i audio-video kablovi, obezbeđuju komunikaciju između uređaja. Na primer, kabl za prenos podataka (tj. DVI, HDMI ili VGA) koji povezuje vaš monitor sa računarom omogućava mu da prikaže sliku na monitoru. 


Drugi popularni primeri kablova za prenos podataka uključuju CAT5, IDE/EIDE, SATA i USB kablove. 


Kabl za napajanje je svaki kabl koji napaja uređaje električnom energijom - na primer, kabl za napajanje koji se povezuje sa računarom.


Postoji i treća vrsta, a to su kombinovani - sijamski kablovi, koji vrše prenos informacija i napajanje uređaja.


Razumevanje karakteristika različitih tipova kablova i njihovog odnosa sa drugim aspektima omogućava nam da kablove grupišemo prema nameni:

Koaksijalni kablovi

Koaksijalni kablovi imaju bakarni provodnik u svom centru. Plastični sloj obezbeđuje izolaciju između centralnog provodnika i pletenog metalnog štita, koji pomaže da se blokiraju bilo kakve spoljašnje smetnje fluorescentnih svetala, motora i drugih računara. Pored toga, može da podrži veće dužine kablova između mrežnih uređaja od kablova upredenog para. 


Dve vrste koaksijalnih kablova su debeli (10Base5) i tanki (10Base2) koaksijalni.

Kompjuterski kablovi

Kompjuterski ili UTP kablovi su najpopularniji mrežni kablovi. Kvalitet UTP-a može da varira od telefonske žice do kabla izuzetno velike brzine. Kabl ima četiri para žica unutar omotača. Svaki par je upleten sa različitim brojem obrtaja kako bi se eliminisale smetnje od susednih parova i drugih električnih uređaja. Što je uvijanje jače, veća je podržana brzina prenosa i veća je cena po dužini. 

Alarmni kablovi

Alarmni kablovi se koriste za instalaciju alarmnih sistema na privatnim i poslovnim objektima. Sadrže snopove žica koje su obložene, kako bi se sprečile bilo kakve smetnje u frekvenciji. Proizvedeni od visokokvalitetnih materijala bezbednosni alarmni kablovi su dizajnirani da budu otporni i dugotrajni.

Kablovi za zvučnike

Kablovi za zvučnike se uglavnom koriste za povezivanje zvučnika sa pojačalom i idealni su za upotrebu u kućnim bioskopima, surround i Hi-Fi sistemima. Imaju tri glavna svojstva; induktivnost, kapacitivnost i otpor kao najvažnija karakteristika. Što je manji otpor u žici zvučnika, to više snage prolazi do zavojnice zvučnika što rezultira boljim i snažnijim zvukom. Kvalitetan kabl može poboljšati performanse zvučnika i unaprediti njegov rad, zato birajte najbolje kablove za zvučnike iz naše ponude!

Telefonski kablovi

Telefonski kablovi se koriste u instalacijama telefonskih sistema u privatnim i komercijalnim namenama, za isporuku telefonske usluge povezanim slušalicama. Pružajući čist zvuk i neprekidnu vezu, telefonski kablovi su dostupni u različitim specifikacijama koji odgovaraju različitim zahtevima. Odaberite odgovarajuće telefonske kablove prema potrebnoj dužini i veličini koji su izolovani i obloženi u cilju poboljšanja izdržljivosti i označeni bojama za jednostavnu instalaciju.

Audio-video kablovi

I kada su u pitanju audio-video kablovi, možete se osloniti na nas! Naši proizvodi za audio-video konekciju uključuju sve, od audio kablova, komponentnih i kompozitnih video kablova do HDMI kablova, audio uređaja i još mnogo toga. Imamo rešenja za analogne i digitalne audio video signale, kao i optički audio, dizajnirana da ispune ili prevaziđu ograničenja distribucije audio video signala.

Napojni kablovi

Kablovi za napajanje koji snabdevaju uređaje električnom energijom, odnosno služe za prikljucenje uređaja na električnu mrežu. Dostupni su u različitim dužinama i kvalitetima, kao i izvedbama sa različitim vrstama priključnih konektora na krajevima.