Mobilni i daljinski sistemi za video nadzor


Kupci često pitaju kako pristupiti prikazu svojih udaljenih sigurnosnih kamera uživo kada su izvan svoje kuće ili posla. Uostalom, ljudi vode užurbane živote, odlaze na posao, odlaze na godišnji odmor... Tako da je ulaganje u daljinski sistem video nadzora ključno za dobrobit i sigurnost Vašeg doma ili posla. Većinu vremena zapravo ne možete biti na licu mesta, gde su Vaše kamere postavljene.



     mobileMonitoring 

   mobileMonitoring3



Jedna od glavnih prednosti sadašnjih sistema  video nadzora je ta što niste ograničeni na pregled sa udaljenih mesta Vaših kamera. Napredak u tehnologiji video nadzora omogućio je pregled udaljene sigurnosne kamere sa bilo kojeg računara ili pametnog telefona sa omogućenim internetom. U našoj ponudi predstavili smo ključne delove sistema daljinske sigurnosne kamere i aplikacije za video nadzor, sve što trebate znati kako biste započeli sa pregledom sigurnosnih kamera sa drugih lokacija.



Šta je daljinski video nadzor?


mobileMonitoring4


Daljinski video nadzor omogućava korisnicima gledanje video zapisa uživo na PC-u , laptopu ili mobilnog uredjaja sa bilo kojeg mesta u svetu sa pristupom internetu. Da biste olakšali gledanje na daljinu, jednostavno skinite aplikaciju na Vaš mobilni uredjaj ili odgovarajuči softver za računar. Sve to možete pronaći na našem sajtu potpuno besplatno.

Daljinske sigurnosne kamere obično su kompatibilne sa širokim rasponom web pretraživača. Treba napomenuti da specifična podrška web pretraživača varira od proizvođača do proizvođača.



Šta je nadzor sa mobilnim uređajima?


mobileMonitoring5

Daljinski mobilni video nadzor podiže daljinski nadzor na potpuno nov nivo. Većina proizvođača  kamera nude besplatne aplikacije za nadzor mobilnih uređaja koje vam omogućuju pregled i upravljanje sigurnosnim kamerama sa pametnog telefona ili tableta poput iPhonea, iPada ili Androida.

Mnoge od ovih aplikacija sigurnosnih kamera omogućuju vam pregled više kamera istovremeno, kontrolu PTZ postavki, pregled snimljenih slika, pretraživanje arhiviranih snimaka, reprodukciju događaja i još mnogo toga. Baš kao što biste pregledali svoje sigurnosne kamere na udaljenom PC / prenosnom računaru, za to je  potrebno imati internet na telefonu. Daljinski video nadzor savršen je za korisnike koji su često odsutni, te stoga ne mogu biti na lokalnom računarskom sistemu na kojem su povezane njihove kamere.



Kako vam daljinski video nadzor i nadzor na mobilnim uređajima mogu pomoći?


mobileMonitoring6

Daljinski nadzor sigurnosnih kamera i nadzor na mobilnim uređajima ne zahtevaju da budete "na lokaciji" kako biste pregledali i upravljali svakom od vaših sigurnosnih kamera. Niste ograničeni samo na daljinsko nadgledanje samo jedne kamere; većina aplikacija za video nadzor pruža istovremeno pregledavanje i mogućnosti na više mesta kako biste mogli proveriti sve svoje udaljene sigurnosne kamere na poslu ili kući. Daljinsko nadgledanje  je takođe vrlo dobro za korisnike, jer im daje slobodu da dođu i odlaze po želji, bez brige o svojoj imovini.

Na primer, super je mobilni i daljinski nadzor kada ste na odmoru. Ako su kod vas instalirane dve ili tri  kamere i odlučite se negde otputovati, još uvek možete pratiti svoj objekat i primati obaveštenja putem e-pošte ako Vaše kamere otkriju kretanje ili neovlašten upad. U osnovi, daljinski video nadzor čini ga tako da ne morate biti na tačnoj lokaciji sigurnosnih kamera da biste pažljivo pratili svoje imanje. Osim toga, daljinsko nadgledanje izvrsno deluje s kamerama za kućne ljubimce, dadilje... Niste ograničeni onim što možete da vidite. Nadzor u pokretu nikada nije bio lakši.