Katalog
Katalog
Korpa

Dekorativna rasveta

Model: 2333
Inovativni poklon za LED osvetljenje za decu, muškarce i žene. Ovo je velika transformacija svetla. Novina u noćnoj atmosferi raspoloženja.Svetlo led sijalice može vam pomoći napraviti pravi efekat plamena i pružiti vam prilično romantičnu i opuštajuću atmosferu.Izgleda kao pravi plamen, ali ove sij..
540,00 RSD
Bez poreza:450,00 RSD
Model: 490352
Kombinacija snage, fleksibilnosti i prijanjanja čine ovu traku najsposobniju i najbolju, ona se može lako zalepit na površine kao što su staklo, plastika, metal... Potrebno je samo ukloniti zaštitnu traku na zadnjoj strani trake i instalirati je direktno na željenu površinu.Svetlosne traka koje menj..
3.036,00 RSD
Bez poreza:2.530,00 RSD
Model: 2316
Vodootporna fleksibilna traka 1m PLAVA Opis: Vodootporna LED svetla (1m) Super fleksibilna LED traka , 5mm DIP LED specifikacije WFLB-x96 serije Vodootporne fleksibilne svjetiljke koriste 5mm LED;ugao gledanja od 80 °. Ugao svetla 80 stepeni. Tip veze Pigtail Trenutni izvlačenje @ 12 Volti DC 640mA ..
180,00 RSD
Bez poreza:150,00 RSD
Model: 49009
Ukoliko Vam je potrebno da ulepšate prostor za određena slavlja ili događaje, najbolji način to da uradite je upotrebom ove kvalitetne RGB LED trake. Ne samo da ova LED traka pruža poprilično širok spektar boja, već poseduje bežično upravljanje putem daljinskog upravljača.U ovom kompletu dobijaš ne ..
1.104,00 RSD
Bez poreza:920,00 RSD
Model: 4551
Izvrsna dekoracija za svakodnevnu upotrebu: Ne morate je koristiti samo kao ukras za Božić , Novu Godinu, pozadine za venčanja za zabave, već je savršena i za svakodnevnu upotrebu, postavite je preko tapiserije, zavese, staklenih klizna vrata, na običnom zidu ili čak kao osvetljeni zid između soba, ..
1.740,00 RSD
Bez poreza:1.450,00 RSD
Model: 4192
Zabavne boje čine stvari još svečanijim, za posebne prilike ili za svaki dan.Ove novogodišnje lampice dizajnirane su da vaš prostor učine šarenijim i romantičnijim, stvarajući topao, svečani ambijent koji će se svideti vama i vašim gostima. Ove božićne lampice solarnog cvijeća dizajnirane su da vaš ..
459,00 RSD
Bez poreza:382,50 RSD
Model: 4191
Jedinstvene kristalno čiste zvezde žičane lampice imaju prekrasan sjajni efekat, stvarajući savršen ambijent za svaki kućni dekor. Povežite LED svetlo i uživajte u sjajnom efektu.Sijalice otporne na toplotu se neće zagrejati tokom vremena, što ih čini pogodnim za upotrebu kod dece.Napravljene od vis..
399,00 RSD
Bez poreza:332,50 RSD
Model: 3203
Noćno svetlo 3D - Akrilna ploča sa laserskim graviranjem može Vam pružiti savršen osećaj za 3D viziju, kao da lebdi. To će vašu dečju sobu učiniti neverovatnom i svežom.Savršeni božićni ili rođendanski pokloni za decu i ljubitelje Spidermana, Savršeno noćno svetlo za vaš dom, spavaću sobu, dečiju so..
600,00 RSD
Bez poreza:500,00 RSD
Dodaj u korpu
Model: 2337
Ne postoji lepši način da Vašem detetu pružite pravi doživljaj zvedanog neba i to na plafonu njegove sobe. Ova LED RGB vlakna koja simuliraju zvezdano nebo se lako montira na svim površinama kao što su drvo, gips, stiropor, keramika, itd.Pored toga, ovaj komplet je opremljen sa 200 komada optičkih v..
12.600,00 RSD
Bez poreza:10.500,00 RSD
Model: 2332
Specijalno napravljena za dekorativno osvetljenje, ova LED Flame sijalica pruža identično dejstvo vatrenog plamena. Snaga ove sijalice je 3W i obzirom na to da je napravljena od PC + aluminijuma, ona je veoma otporna na udarce i vibracije.Kao što vidimo, ova sijalica je pogodna ukoliko želite da u V..
420,00 RSD
Bez poreza:350,00 RSD
Model: 5154
Ovaj 3D LED dekorativni automobil je idealan način da na svoje radno mesto unesete promenu i osvežite prostor. Ovaj oblik auta je moguć zbog LED čipova koji zajedno čine izvanredan prikaz auotmobila. Oni se nikad ne zagrevaju a samim tim i ne troše puno električne energije.Takođe postoji i mogućnost..
600,00 RSD
Bez poreza:500,00 RSD
Model: 5152
3D dekoracija aparatVeoma detaljne, tačne, fine linije se sastaju da bi se napravila iluzija koja izgleda da ima oblik i dubinu Lampa se osvetljava pomoću LED-ova koji se nikada ne zagrejavaju Savršeno za spavaće sobe, odlično u svakoj sobi. Gornji deo daje reflektujući svetlost i osvetljenj..
600,00 RSD
Bez poreza:500,00 RSD
Prikaz 1 - 12 od 12 (1 strana)

Dekorativna rasveta je vid osvetljenja dizajniran da estetski unapredi svaki prostor u koji je postavljen. Prema mestu ugradnje dekorativna rasveta može biti podna, zidna ili plafonska, a obuhvata i sve tradicionalne vrste osvetljenja, kao što su lampe i lusteri.


Vrste dekorativne rasvete

Postoje tri osnovne vrste dekorativne rasvete, a to su ambijentalna, namenska i akcentna. Dobro osmišljen plan osvetljenja kombinuje sve tri vrste kako bi željeno područje bilo osvetljeno u skladu sa funkcijom i stilom.

 • Ambijentalna rasveta pruža generalno osvetljenje. Može se postići lusterima, plafonskim ili zidnim svetiljkama, ugradnim svetlima ili svetlima za spoljnu upotrebu. Centralni izvor ambijentalnog svetla u svim prostorijama je osnova dobrog osvetljenja.


 • Namenska rasveta pomaže u obavljanju određenih zadataka, kao što su čitanje, doterivanje, priprema hrane, rad na računaru itd. Može se obezbediti ugradnim, šinskim i visećim svetlima, kao i prenosnim podnim i stonim lampama. Namenska svetla treba da budu dovoljno jaka da spreče naprezanje očiju, da ne prave odsjaj i senke koje ometaju.


 • Akcentna rasveta je namenjena isticanju bitnih delova vašeg objekta. To mogu biti zidne slike, skulpture, tekstura kamenog zida ili spoljašnjosti vašeg doma. Da bi bilo efikasno, akcentno osvetljenje zahteva najmanje tri puta više svetlosti na žižnoj tački u odnosu na opšte osvetljenje koje ga okružuje. Obezbeđuje se ugradnim i šinskim osvetljenjem ili zidnim svetlima za slike.


Trendovi u osvetljenju

Osvetljenje prostora u kojem boravite je više od potrebe, Stil, estetika, funkcionalnost i drugi aspekti osvetljenja govore o vašoj mašti, kreativnosti i praktičnosti. Energetska efikasnost i zaštita životne sredine doprineli su da dekorativna LED rasveta postane jedan od najpopularnijih vidova osvetljenja.

Bezbroj rešenja koja pruža LED dekorativna rasveta mogu stvoriti brojne efekte i ambijente. 

Projektno osvetljenje se uglavnom fokusira na upotrebu LED dioda za postizanje željenih rezultata. Osim redova halogena i LED sijalica, skriveno osvetljenje je još jedan aktuelni trend, stoga je dekorativna ugradna LED rasveta još jedan od omiljenih izbora.


Prednosti LED dekorativne rasvete

LED dekorativna rasveta ima niz prednosti u odnosu na druge izvore osvetljenja:


 • Visok nivo intenziteta osvetljenosti
 • Visoka efikasnost osvetljenja
 • Energetska efikasnost
 • Emituje nizak nivo toplote
 • Visoka pouzdanost (otporna je na udarce i vibracije) 
 • Ne emituje UV zračenje
 • Dug životni vek
 • Može se lako kontrolisati i programirati


Boje LED dekorativne rasvete

Dekorativna LED rasveta može biti jednobojna ili u RGB boji.


Jednobojna dekorativna LED rasveta dolazi u beloj boji. Možete izabrati da li želite topliju, neutralnu ili hladniju belu. Temperatura boje belog tona je precizno definisana jedinicom kelvina.


RGB LED dekorativna rasveta označava crvene, plave i zelene LED diode. RGB LED proizvodi kombinuju ove tri boje da bi proizveli preko 16 miliona nijansi svetlosti, što znači da ovim osvetljenjem možete dobiti gotovo sve boje svetla. 


Dekorativna RGB LED rasveta se koristi nkao LED spoljna rasveta zatim za za osvetljenja pozornice, kao kućna dekoracija itd. 


Kako biste upotpunili estetiku vašeg doma dekorativnom rasvetom birajte kreativne oblike, neobične boje, zanimljive dizajne i atraktivne elemente.