Wifi bežične kamere za sigurnost doma



Ključne tačke
Prednost
Opis
Jednostavna instalacija
Ne zahtevaju kablovsku mrežu, lako se postavljaju i konfigurišu.
Pristup uživo
Omogućuju gledanje uživo preko vaših uređaja bez obzira gde se nalazite.
Razne vrste kamera
Uključuju PTZ, fiksne kamere, kao i kamere za bebe
Napredne funkcije
Detekcija pokreta, noćni vid i dvosmerna audio komunikacija.
Integrisani sistemi
Lako se integrišu sa alarmima, senzorima i pametnim bravama

Mi u Eurovik-u razumemo važnost osećaja sigurnosti u vašem domu, što je razlog zašto smo posvećeni pružanju najnovijih tehnologija Wi-Fi bežičnih kamera. Naše kamere kombinuju fleksibilnost, laku instalaciju i napredne funkcije koje vašem domu pružaju sigurnost koji zaslužuje.


Jednostavnost bežičnih Wi-Fi Kamera

Bežične Wi-Fi kamere pružaju sigurnost bez nereda od kablova i složene instalacije. Sa IP Wi-Fi kamerom od 3 megapiksela, možete postići kristalno čist video kvalitet i lako povezivanje sa vašim pametnim uređajima.

IP Wi-Fi kamera 3 Megapixela IP Wi-Fi kamera 3 Megapixela

Prednosti Wi-Fi kamera u domovima

Ove kamere olakšavaju praćenje vašeg prostora kad niste kod kuće, uz jednostavan pristup preko vašeg smartfona ili tableta. Posebno smo ponosni na našu Ezviz PTZ Wi-Fi kameru koja omogućava rotaciju za 360 stepeni i prati pokret u realnom vremenu.

Ezviz PTZ Wi-FI kamera Ezviz PTZ Wi-FI kamera

Vrste Wi-Fi sigurnosnih kamera

Nudimo različite tipove kamera za različite potrebe: od PTZ kamera koje prate pokret, preko fiksnih kamera, pa sve do bebi kamera koje pomažu da se osigura bezbednost najmlađih članova vaše porodice.

Više o kamerama za bebe

Napredne funkcije Wi-Fi kamera

Naše Wi-Fi kamere su opremljene naprednim funkcijama kao što su HD kvalitet slike, detekcija pokreta i mogućnost dvosmerne komunikacije, što znači da ne samo da možete videti šta se dešava, već i komunicirati kroz kameru.

Integracija u kompletan sigurnosni sistem

Bežične kamere se lako integrišu sa ostalim elementima sigurnosnog sistema, kao što su senzori i pametne brave, dozvoljavajući vam da kreirate sveobuhvatni sigurnosni sistem.

Oprema za video nadzor

Zaključak

Bežične Wi-Fi kamere predstavljaju savremeno, fleksibilno i lako rešenje za potrebe sigurnosti vašeg doma. Njihova prilagodljivost i funkcionalnost čine ih idealnim izborom za moderna domaćinstva koja traže jednostavna i efikasna sigurnosna rešenja. Posetite našu ponudu kamera i opreme za video nadzor kako biste našli idealnu soluciju za svoj dom.

Sve o video nadzoru

Obratite pažnju da u naš asortiman spada i Solarna GSM napredna Wi-Fi HD sigurnosna kamera, koja omogućava rad bez potrebe za električnom energijom, zahvaljujući solarnom napajanju. Idealna je za mesta gde je pristup električnoj energiji otežan.

Solarna GSM Napredna WiFi HD sigurnosna kamera Solarna GSM Napredna WiFi HD sigurnosna kamera

Uz Eurovik kamere, vaš dom je bezbedan, a vi spokojni.