Bežične WiFi kamere su donele revolucionarne promene u svet bezbednosti i video nadzora pružajući slobodu i fleksibilnost bez presedana.

Njihova sposobnost da funkcionišu nezavisno od žičane mreže znači da se mogu instalirati na svim lokacijama u vašem domu, bez ograničenja. To vam omogućava da uživate u svim prednostima vrhunske video bezbednosti, kao što su 4K rezolucija, napredni senzori, noćni vid, snažne mogućnosti zumiranja, detekcija pokreta i još mnogo toga, čak i na mestima koja su vam ranije delovala nepristupačno.

Ako se odlučite za bežične WiFi kamere za video nadzor, ne samo da dobijate sve potrebne funkcije koje pružaju standardne kamere, već i dodatnu svestranost iskustva bez kablova.

Obzirom na obilje modela unutrašnjih WiFi kamera na tržištu, izbor prave može biti komplikovan zadatak, posebno kada imate ograničen budžet. Zato smo umesto vas napravili straživanje i suzili opcije na 5 najboljih modela unutrašnjih kamera po ceni do 5000 dinara.

Naš vodič pruža detaljan pregled karakteristika svake kamere, kao što su kvalitet video zapisa, detekcija pokreta, noćni vid i opcije skladištenja, kako bi vam pomogao da donesete informisanu odluku. Konačno ćete moći da pronađete savršenu unutrašnju WiFi kameru koja odgovara vašim potrebama i budžetu, a da ne morate da pregledate svaku od dostupnih opcija.


1. Sensbi Roti WiFi PTZ unutašnja kamera

Sensbi Roti unutašnja WiFI PTZ kamera beleži visokokvalitetne video snimke u 1080P Full HD rezoluciji. Pruža mogućnost praćenja uživo, kao i reprodukcije snimaka, uz podršku za lokalno skladištenje preko MicroSD kartice do 128GB i pohranu u oblaku.

Jedna od glavnih prednosti Sensbi kamere je inteligentna detekcija pokreta koja omogućava da uvek budete u toku sa dešavanjima u okruženju koje nadzirete. Pored toga, širok 100º ugao gledanja omogućava da budete sigurni da nećete propustiti ništa važno. Kamera poseduje napredni noćni vid sa dometom do 10m, koji će Vam omogućiti da pratite šta se dešava u vašem prostoru čak i u potpunom mraku.

Lako se povezuje putem 2.4GHz WiFi bežične veze, a možete je kontrolisati putem Tuya Smart aplikacije, koja je dostupna za iOS i Android.

Daljinsko upravljanje vam omogućava da rotirate snimak za 360º, kao i da upravljate Pan/Tilt kontrolom. Sensbi unutrašnja kamera poseduje i dvosmerni audio sistem, što omogućava dvosmernu komunikaciju između kamere i vašeg mobilnog uređaja.

Sve ove funkcije čine ovu kameru idealnom za kućnu ili poslovnu upotrebu, a live streaming preko Webrtc-a omogućava da u svakom trenutku budete u toku sa dešavanjima.


2. Ezviz pametna WiFi PTZ kamera

Da li tražite visokokvalitetnu sigurnosnu kameru koja vam može pružiti jasan, panoramski pogled na vaš prostor? Ne tražite dalje od Ezviz TY2 Wi-Fi kamere.

Sa svojim panoramskim uglom gledanja od 360 stepeni i pametnim praćenjem pokreta, ova kamera pruža neuporediv nivo pokrivenosti i sigurnosti.

Zahvaljujući 1080P HD rezoluciji, TY2 isporučuje kristalno čiste snimke koje možete gledati na daljinu u realnom vremenu preko Ezviz mobilne aplikacije. Dvosmerni zvuk i precizna detekcija pokreta olakšavaju komunikaciju i odvraćaju neželjene strance, bez obzira gde se nalazite.

Kamera ima domet od 10 metara noćnog vida i režim spavanja koji vam omogućava da zaštitite vašu privatnost tako što ćete isključiti kameru kada vam nije potrebna. Zahvaljujući dizajnu koji je jednostavan za korišćenje, kamera se može lako postaviti na sto ili zid kako bi zadovoljila vaše specifične potrebe. Sa skladištenjem u oblaku i SD karticom, sav saobraćaj podataka između uređaja/aplikacija i servera je šifrovan radi maksimalne bezbednosti.

Bez obzira koji unutrašnji prostor želite da nadgledate, TY2 je pravi izbor jer pruža sveobuhvatnu zaštitu i bezbednost.


3. Mini Sensbi bežična kamera za unutrašnju upotrebu

Još jedan model kamere do 5000 dinara koji će podići sigurnost vašeg doma ili kancelarije na viši nivo je mini Sensbi bežična kamera!

Sa 1080P Full HD kvalitetom videa, dvosmernom audio komunikacijom, strimingom uživo i snimanjem u realnom vremenu, imaćete punu kontrolu nad dešavanjima, a inteligentna detekcija pokreta, širok ugao gledanja od 100º i panoramski dizajn koji se rotira za 360º omogućiće vam da nadgledate svaki ugao vašeg prostora.

Pored toga, lokalna memorija preko MicroSD kartice do 128 GB i podrška za skladištenje u oblaku nikada vas neće ostaviti bez prostora. Lako se povežite na 2,4GHz WiFi i kontrolišite kameru pomoću aplikacije TuYa Smart za iOS i Android mobilne uređaje.

Mini Sensbi unutrašnja WiFi kamera će vam omogućiti da držite na oku vaš dom ili poslovni prostor sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Video u punom HD kvalitetu, inteligentna detekcija pokreta i jednostavno podešavanje čine je savršenim izborom za svakoga ko traži pristupačno i pouzdano bezbednosno rešenje.


4. Tenda CP3 unutrašnja WiFi kamera

Još jedan model kamere do 5000 dinara koji će držati vaš dom ili kancelariju bezbednim je Tenda CP3 unutrašnja WiFi kamera.

Sa širokim vertikalnim uglom od 155° i horizontalnim uglom od 355°, možete lako da nadgledate svaki ugao vašeg prostora. Video rezolucija 1080P i video format H.264 pružaju jasne, visokokvalitetne snimke koji osiguravaju da ne propustite nijedan detalj.

Kamera dolazi sa ugrađenim zvučnicima i mikrofonom, što vam omogućava da komunicirate sa ljudima u prostoriji ili čak sa vašim kućnim ljubimcima. Udaljenost fokusa od 4 mm i koeficijent fokusa F2.2 osiguravaju da je slika jasna i fokusirana, dok dodatne funkcije kao što su 3DNR, detekcija ljudskog oblika, detekcija pokreta i DVDR čine kameru još preciznijom.

Tenda CP3 podržava MicroSD memorijske kartice do 128 GB, pružajući dovoljno prostora za skladištenje svih vaših snimaka. Kamera je jednostavna za podešavanje i povezuje se na bežičnu mrežu, podržavajući standarde IEEE 802.11b/g/n.

Ne pravite kompromis po pitanju bezbednosti - investirajte u Tenda CP3 sigurnosnu kameru i uživajte u miru znajući da je vaš prostor nadgledan i zaštićen.


5. 3D Panorama WiFi sijalica kamera

Poslednja na našoj listi kamera do 5000 dinara je originalna i inovativna WiFI sijalica 3D panorama kamera!

Specijalno dizajnirana u obliku sijalice ova kamera nudi 3D panoramski pogled koji pruža video visoke definicije rezolucije 1280x960 piksela. Jednostavna instalacija ovog WiFi modela omogućava vam da je stavite gde god želite, jer ne zahteva kablove.

Ono što je zaista sjajno u vezi sa ovom kamerom je to što možete da kontrolišete njenu funkcionalnost preko besplatne aplikacije dostupne u Google Play prodavnici. Osim toga, dolazi sa ugrađenim audio mikrofonom za praćenje zvuka, što je čini savršenom za komunikaciju sa vašim voljenima, zaposlenima ili kućnim ljubimcima.

Sa 1,3 mega piksela i HD sočivom od 960P, ova kamera obezbeđuje jasnu sliku tokom dana i noći. Njen panoramski ugao gledanja od 360 stepeni i elektronski PTZ omogućavaju vam da nadgledate celu prostoriju bez propuštanja ni jednog detalja.

Svaka od pomenutih unutrašnjih WiFI kamera do 5000 dinara će vam ponuditi napredne funkcije i poboljšanu sigurnost kako biste zaštitili vašu imovinu. Svaka od njih pruža visokokvalitetni video i audio, laku instalaciju i praktičnu kontrolu preko mobilnih aplikacija.

Sa raznovrsnim mogućnostima i pristupačnim cenama, ove kamere predstavljaju odličnu investiciju za sve koji žele da poboljšaju bezbednost svojih domova ili preduzeća.