Katalog
Katalog
Korpa

Barijere za pešake: Senzorske i trokrake barijere

Model: HG 02-S
Speed Gate dizajniran posebno za elegantne lokacije koje imaju za cilj kontrolu pristupa pešacima i sigurnost niskog i srednjeg nivoaPruža poboljšanu sigurnost pristupa putem senzoraKorisno rešenje za lokacije sa ograničenim prostorom, kao što su predvorja liftova zbog svojih malih dimenzijaDostupan..
Besplatna dostava
438.461,10 RSD
Bez poreza:365.384,25 RSD
Model: TP-201 sa Drop-arm funkcijom i IP56 zastitom elektronike
Ruke barijere se mogu skinuti ili postavljati jedna po jedna zasebnoRadna temperatura -20°C to +68°CSvi ulazi su opto-kopler zaštićeniKompatibilan sa sistemima kontrole pristupaOpciono RS232/RS485/TCP IP kontrolni moduliRučno podešavanje dvosmernog sistemaSistem omogućava slobodan prolaz u hitnim sl..
Besplatna dostava
218.045,52 RSD
Bez poreza:181.704,60 RSD
Dodaj u korpu
Prikaz 1 - 2 od 2 (1 strana)

Pešačke barijere se koriste za kontrolu pristupa osoba, kako bi se olakšao život recepcijskom osoblju na ulazima u kancelarije i administrativne zgrade, industrijske objekte, banke, javne organe i mnoge sportske i rekreacijske objekte. Barijere za pešake su brze, pouzdane i lake za upotrebu.


Isprobana kontrolna tehnologija sa lakoćom reguliše protok ljudi, čak i u najprometnije doba dana. Okretne trokrake i senzorske barijere za pešake su kompatibilne sa svim tipovima ID čitača i dostupne su u nekoliko različitih verzija. Mogu se integrisati u sisteme kontrole pristupa i koristiti u objektima gde se plaća ulaz, kao što su železničke ili autobuske stanice, sportski objekti, muzeji i galerije itd.


Barijere su proizvedene od materijala otpornog na koroziju i pružaju električnu i mehaničku sigurnost. Pogodne su za intenzivnu upotrebu, zahtevaju minimalno održavanje i servis sa dugotrajnom mehaničkom strukturom upotrebe.


Pored pešačkih barijera u Euroviku možete pronaći i motore za kapije, rampe, sve od instalacione opreme kao i kablove.