Katalog
Katalog
Korpa

Elektronika

0 1422
Prelazak na solarne panele može izgledati kao zastrašujući zadatak. To je velika investicija i postoji mnogo dezinformacija o tome kako oni rade i da li su vredni toga ili ne. Sada ćemo razložiti sve što treba da znate o solarnim panelima pre nego što investirate u njih.  Objasnićemo troškove, kako funkcionišu i zašto su tako efikasan izvor ener..
DekiAdmin 0 12273
Nova vrsta letelice bez pilota, malih dimenzijai težine do 10 kilograma naziva se dron i u poslednje vreme sve češće imamo priliku da čitamo o njima i da ih vidimo čak i kod nas. Iako prvobitno razvijani u vojne svrhe i daleko većih dimenzija, dronovi se danas najviše koriste u eksperimentalne, istraživačke i zabavne svrhe i mnogo su manji. Opremlj..
0 7149
BaoFeng radio uređaji su dizajnirani da budu pristupačne radio stanice za licencirane ljubiteljske radijske entuzijaste i komercijalne korisnike (škole, bolnice, opštine i još mnogo toga). Većina BaoFeng radio stanica funkcioniše u VHF i UHF frekvencijama. Svi BaoFeng radio uređaji mogu raditi u uskom pojasu (12,5 KHz) ili širokopojasnom (25 KHz). ..
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 strana)