Katalog
Korpa

Video nadzor

21 Sep Gde bi trebalo instalirati kućne sigurnosne kamere?
0 2153
Kućne sigurnosne kamere odličan su dodatak bilo kojem kućnom sigurnosnom sistemu, koji vam pruža 24/7 nadgledanje, bez obzira na vašu lokaciju. Mnogi za kućnu sigurnost često pogreše instaliranjem samo jedne kamere. Poput senzora za vrata i prozore i kućne sigurnosne kamere trebale bi biti instalirane na više područja u vašoj kući.Umesto da se foku..
14 May Kako sačuvati Vašu garažu
0 919
Kako sačuvati Vašu garažuKada razmišljamo o sigurnosti u kući, mnogi ljudi ne razmišljaju mnogo o garaži, ili barem ako to učine, to ne ide dalje od toga da je jednostavno držimo zatvorenom. Naravno, držanje garažnih vrata zatvoreno kada nije u upotrebi je pravilo br. 1 za garažnu sigurnost.To znači da čak i ako idete “unutra i napolje”, zatvorite ..
14 May Jeftini načini da osigurate svoj dom
0 1059
Jeftini načini da osigurate svoj domSa sve više i više sofisticiranih sistema za kućnu bezbednost koji se oslanjaju na korišćenje pametnih telefona, čini se kao da je „ja nemam pametni telefon“ ostavljen u zaborav. Međutim, postoji mnogo načina na koje možete opremiti svoj dom bezbedno bez oslanjanja na Wi-Fi ili nadgledani sigurnosni sistem. Ideja..
28 Nov Osnovne stvari koje bi trebalo da znate o video nadzoru
0 651
U savremeno doba, doba informatike i tehnologije video nadzor je postao sve učestaliji. Uobičajeno je da na različitim mestima viđamo kamere, toliko da ponekad pomislimo, pa čak i imamo osećaj kao da smo uvek na nečijem monitoru. Zato je video nadzor današnja tema.Šta je to video nadzor (CCTV)Javne kamere po gradu su video nadzor, policijske kamere..
02 Aug Dahua Technology
dekiadmin1 0 750
Dahua Technology je vodeća kompanija u svetu, koja nudi napredna  rešenja za video nadzor.   Sa oko 11.000 zaposlenih širom sveta, Dahua rešenja, proizvodi i usluge  koriste se u preko 180 zemalja i regiona. Dahua proizvodi pružaju  besprekoran kvalitet, pouzdanost i stabilnost, u skladu sa najnovijom  tehnologijom koja krajnjim korisnicima omoguć..
26 Jul Inteligentne Hikvision kamere za saobraćaj
dekiadmin1 0 648
Hikvision inteligentne saobraćajnie kamere #deeplearning tehnologija , ima sposobnost da nauči saobraćajno ponašanje i analizira video-snimke u realnom vremenu. #hikvisionaitour pogledaj više > https://content.hikvision.com/ai-tour-highlight..
Prikaz 1 - 6 od 6 (1 strana)