Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Mikrofon Sa Kablom Ly-501C

Mikrofon Sa Kablom Ly-501C
Mikrofon Sa Kablom Ly-501C
Ovaj mikrofon sa kablom je specijalno dizajniran da omogući prenos audio podataka i time omogući da pored video zapisa imate i audio zapis. On se lako... Pročitaj više
690,00 RSD
Bez poreza: 575,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 29027

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Ovaj mikrofon sa kablom je specijalno dizajniran da omogući prenos audio podataka i time omogući da pored video zapisa imate i audio zapis. On se lako montira i upotrebljava i samim tim predstavlja jedan idealan način da unapredite Vaš video nadzor sistem.

Pored toga, on je napravljen od visoko kvalitetnog materijala što znači da će Vas služiti dug niz godina bez ikakvih problema.


Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Kako biste obezbedili i audio zapis pored video zapisa koje Vaše kamere pružaju, ovaj metalni mikrofon Vam može pomoći. On je specijalno napravljen da..
960,00 RSD
Bez poreza:800,00 RSD
Ovaj DC konektor je speijalno napravljen da pruži napajanje kamerama za video nadzor. Sa njim možete lako i bez problema obezbediti potrebu energiju V..
72,00 RSD
Bez poreza:60,00 RSD
Idealan za većinu video nadzor sistema, ovaj Hard Disk Drive je veoma dobar izbor za sve one kojima je neophodan prostor za skladištenje podataka. Dak..
Besplatna dostava
14.400,00 RSD
Bez poreza:12.000,00 RSD