Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Koaksijalni Kabal Rg59 Utp Cat5 305M

Koaksijalni Kabal Rg59 Utp Cat5 305M
Koaksijalni Kabal Rg59 Utp Cat5 305M
Definitivno najbolji način za bilo koji vid povezivanja se pokazao ovaj koaksiajlni kabal napravljen od pouzdanih materijala. Naime, on je prilično do... Pročitaj više
78,00 RSD
Bez poreza: 65,00 RSD

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Definitivno najbolji način za bilo koji vid povezivanja se pokazao ovaj koaksiajlni kabal napravljen od pouzdanih materijala. Naime, on je prilično dobro odrađen kada je u pitanju kvalitet materijala i izrada kabla. 

Zbog toga, ovaj kabal je preman da pruži vrhunske performanse i time obezbedi nesmetan i brz prenos informacija. Sve što je potrebno je da sa ovim kablom povežete svoje uređaje i oni će komuicirati između sebe na najbolji način.

Koaksijalni kabl RG59 + UTP Cat5 

Pakovanje 305 m. 

Crna boja. 

Motalica.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Sposobnost da poveže veliki broj uređaja je samo jedna od osobina koju ovaj koaksijalni kabal poseduje. On je, pored toga, i veoma dobar provodnik inf..
21,60 RSD
Bez poreza:18,00 RSD
Ukoliko Vam je potrebna sigurna i pouzdana konekcija između dva uređaja, ona je ovaj koaksijalni kabal sve što Vam treba. Naime, on se dvostruko izolo..
19,20 RSD
Bez poreza:16,00 RSD
Ukoliko Vam je potrebna adekvatna veza između dva uređaja, ona je ovaj Koaksijalni kabal sve što Vam treba. Pre svega, on je specijalno dizajniran da ..
58,99 RSD
Bez poreza:49,16 RSD
Dodaj u korpu
Povezivanje tehničkih uređaja, a pogotovo zvučnika, se mora odraditi na najbolji mogući način. Baš zato Vam predstavljamo ovaj visoko-kvalitetni kabal..
37,20 RSD
Bez poreza:31,00 RSD
Oplemenite kvalitet zuvka u svom domu sa ovim izvanrednim kablom. Pre svega, ovaj kabal je napravljen da traje i pruži visoko kvalitetan zvuk. Po..
68,64 RSD
Bez poreza:57,20 RSD
Koaksijalni kabal RG-59 sastoji se od dve vrste kablova: RG59U video kabla i strujnog kabla za napajanje kamere, sve u jednom PVC kablu.Ova vrsta kabl..
43,20 RSD
Bez poreza:36,00 RSD