Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Koaksijalni Kabal Rg59+2X0,75

Koaksijalni Kabal Rg59+2X0,75
Koaksijalni Kabal Rg59+2X0,75
Kao jedan od najboljih načina da povežete bilo koja dva uređaja, javlja se ovaj koaksijalni kabal sa visokim performansama. Pre svega, ovaj kabal je n... Pročitaj više
81,24 RSD
Bez poreza: 67,70 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Commspace
  • Model: 401805

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Kao jedan od najboljih načina da povežete bilo koja dva uređaja, javlja se ovaj koaksijalni kabal sa visokim performansama. Pre svega, ovaj kabal je napravljen od visoko kvalitetnih materijala. Njegova bakarna žica, provodnik informacija, je veoma dobro odrađena.

Takođe, ovaj kabal može da Vam koristi i u spoljnim uslovima, tačnije za povezivanje uređaja koji nisu unutar Vašeg doma. To naravno znači da će rad i pouzdanost kabla biti ista.

Koaksijalni kabl RG59 + napojni 2x0,75. 

Pakovanje 305 m. 

Crna boja. 

Motalica.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Ovaj koaksijalni kabal jedan od veoma kvalitetnih načina da obezbedite sigurnu konekciju između uređaja po Vašj želji. Prvo, on se sastoji iz visoko k..
24,60 RSD
Bez poreza:20,50 RSD
Sposobnost da poveže veliki broj uređaja je samo jedna od osobina koju ovaj koaksijalni kabal poseduje. On je, pored toga, i veoma dobar provodnik inf..
21,60 RSD
Bez poreza:18,00 RSD
Ukoliko Vam je potrebna sigurna i pouzdana konekcija između dva uređaja, ona je ovaj koaksijalni kabal sve što Vam treba. Naime, on se dvostruko izolo..
19,20 RSD
Bez poreza:16,00 RSD
Ukoliko Vam je potrebna adekvatna veza između dva uređaja, ona je ovaj Koaksijalni kabal sve što Vam treba. Pre svega, on je specijalno dizajniran da ..
58,99 RSD
Bez poreza:49,16 RSD
Dodaj u korpu
Povezivanje tehničkih uređaja, a pogotovo zvučnika, se mora odraditi na najbolji mogući način. Baš zato Vam predstavljamo ovaj visoko-kvalitetni kabal..
37,20 RSD
Bez poreza:31,00 RSD
Koaksijalni kabal RG-59 sastoji se od dve vrste kablova: RG59U video kabla i strujnog kabla za napajanje kamere, sve u jednom PVC kablu.Ova vrsta kabl..
43,20 RSD
Bez poreza:36,00 RSD