Katalog
Katalog
Korpa

Kablovi za zvučnike

Model: 455
Kvalitet zvuka ne zavisi samo od audio uređaja, već je potrebno i opremiti se adekvatnim kablovima. Naime, ovaj kabal za zvučnike je idealno rešenje za sve one koji žele da poboljšaju kvalitet zvuka svojih uređaja u kući.Ovaj kabal je naprvaljen od visoko kvalitetnih materijala i time omogućava veom..
120,00 RSD
Bez poreza:100,00 RSD
Model: 5005
Oplemenite kvalitet zuvka u svom domu sa ovim izvanrednim kablom. Pre svega, ovaj kabal je napravljen da traje i pruži visoko kvalitetan zvuk. Pored toga, obložen je sa dodatnim slojem izolacije i time obezbeđuje pouzdanost i istrajnost u svom radu. Kabal za zvučnike 2x2.5mm transparentni...
68,64 RSD
Bez poreza:57,20 RSD
Model: 50035
Povezivanje tehničkih uređaja, a pogotovo zvučnika, se mora odraditi na najbolji mogući način. Baš zato Vam predstavljamo ovaj visoko-kvalitetni kabal za zvučnike. Naime, on je napravljen od veoma kvalitetnih i otpornih materijala koji štite i pružaju pouzdanost u radu.Veoma se lako povezuje sa zvuč..
37,20 RSD
Bez poreza:31,00 RSD
Model: 453
Prema kvalitetu materijala koji je uložen u izradu ovog kabla, možemo zaključiti da je ovaj kabal veoma pouzdan! Takođe, sa njim možete poboljšati kvalitet zvuka na gotovo svim audio uređajima.To znači da imate mogućnost uživanja u bilo kom audio formatu jer će se ovaj kabal postarati da prenos audi..
54,00 RSD
Bez poreza:45,00 RSD
Model: 5009
Bez obzira na kvalitet zvučnika, kablovi su ti koji prenose frekvencije i znaju da dosta doprinesu kvalitetu ozvučenja. Baš zato se ovaj transparentni kabal izvdaja od ostalih jer nudi visok kvalitet zvuka.Takođe, ovaj kabal možete sakriti bez ikakvih problema tako da nema potrebe da brinete oko nep..
25,99 RSD
Bez poreza:21,66 RSD
Dodaj u korpu
Model: 456
Obezbedite Vaš zvučnik sa najboljim mogućim kablovima koji su napravljeni od visoko-kvalitetnog materijala. Samim tim, ovaj kabal pruža pouzdanu upotrebu i veoma kvalietatn prenos signala. Ovo je bakarni kabal obavijen izuzetno izdržljivim plastičnim slojem.Pored toga, ovaj kabal može bez ikakvih pr..
22,01 RSD
Bez poreza:18,35 RSD
Prikaz 1 - 6 od 6 (1 strana)
Telekomunikacioni kablovi za prenos digitalnih i analognih signala. Birajte najbolje i najkvalitetnije! Uložite u sigurnost i stabilnost.