Katalog
Katalog
Korpa

Ultrazvučni ovlaživač vazduha

Ultrazvučni ovlaživač vazduhaOstala oprema
Ultrazvučni ovlaživač vazduhaOstala oprema
Ultrazvučni ovlaživač vazduhaOstala oprema
Ultrazvučni ovlaživač vazduhaOstala oprema
Ultrazvučni ovlaživač vazduhaOstala oprema
Ultrazvučni ovlaživač vazduhaOstala oprema
Ultrazvučni ovlaživač vazduha

Ultrazvučni Ovlaživač VazduhaOvaj ultrazvučni ovlaživač vazduha je odličan izbor za svaku savremenu kuću ili radni prostor. Ne samo da poboljšava opštu kvalitetu vazduha, već donosi i elegantan i sofisticiran dodatak enterijeru.

Ključne Karakteristike i Prednosti:

- Ultrazvučni Hladni Isparivač: Čini vazduh svežijim uz pomoć ultrazvučnih vibracija koje proizvode mikroskopske čestice vode. Sa tri nivoa isparavanja, lako ćete prilagoditi jačinu ovlaživanja.

- Antibakterijski Rezervoar: Ovaj rezervoar je napravljen sa posebnom negom kako bi se sprečilo razvijanje bakterija, pružajući vam čist i zdrav vazduh svaki dan.

- Lakoća upotrebe: Ovlaživač je opremljen sa tasterima na dodir, čime se olakšava kontrola nivoa isparavanja. Nivoi rada se prikazuju u različitim bojama zbog lakšeg prepoznavanja.

- Prozoru za Proveru Rezervoara: Ova inovativna funkcija omogućava vam da lako proverite stanje vode. Ovlaživač se automatski isključi ukoliko je rezervoar prazan, čime se povećava trajanje proizvoda i smanjuje potrošnja energije.

- Veliki Kapacitet: Ovlaživač je preporučljiv za prostorije do 40m², što ga čini idealnim za većinu stambenih i kancelarijskih prostora.

Osećajte se ugodno i zdravo u svom domu ili radnom prostoru sa ovim ultrazvučnim ovlaživačem vazduha. On rešava problem suvog vazduha i poboljšava vašu ukupnu kvalitetu života. Pravilna vlažnost vazduha može da ublaži simptome alergija, astme ili prehlade, a čist vazduh znači i lepši ten, bolji san i veću produktivnost.

Oplemenite svoje životno prostor ovim revolucionarnim proizvodom.

  • Ultrazvučni hladni isparivač-ovlaživač vazduha sa antibakterijskim rezervoarom
  • Lako se upravlja tasterima na dodir kojima možete podesiti jedan od 3 nivoa isparavanja (nivoi rada se prikazuju u različitim bojama)
  • Prozor za proveru rezervoara pruža uvid u stanje vode, u slučaju nestanka automatski se isključuje
  • Preporučuje se za prostorije do 40 m2

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
5.819,16RSD
Bez poreza: 4.849,30RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: home
  • Model: UHP4000B

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle