Katalog
Katalog
Korpa

Ugradna zidna LED lampa 3W

Ugradna zidna LED lampa 3WLed spoljna rasveta
Ugradna zidna LED lampa 3WLed spoljna rasveta
Ugradna zidna LED lampa 3WLed spoljna rasveta
Ugradna zidna LED lampa 3WLed spoljna rasveta
Ugradna zidna LED lampa 3W

Ugradna zidna LED lampa 3W: Topla svetlost koja preobražava vaš spoljni prostor.

Svetlost. To je ono što naš dom čini domom. To je ono što čini naša dvorišta i terase mestima gde se rado provodi vreme. Svetlost je tajna dobrog dizajna. Sada možete dovesti svetlost u svaki kutak svog eksterijera sa našom Ugradnom zidnom LED lampom od 3W - dizajniranom da transformiše vaše prostore.

Ova ugradna zidna LED lampa emituje toplo belu svetlost koja donosi udobnost i toplinu u vaš prostor. Izrađena od kvalitetnog aluminijuma sa IP54 zaštitom, ova lampa je više od pukog izvora svetlosti - to je trajno i pouzdano rešenje za vaše osvetljenje.

Evo nekoliko ključnih vrednosti koje ovaj proizvod nudi:

  • Trajnost: Izrađena od robusnog aluminijuma, ova lampa je dizajnirana da izdrži. Njena IP54 zaštita garantuje otpornost na prašinu i prskanje vode, čineći je idealnom za upotrebu u spoljnim uslovima.
  • Topla bela svetlost: Topla bela svetlost koju emituje ova LED lampa donosi dobrodošlicu i udobnost svakom prostoru. Bez obzira da li je osvetljavate stazu, terasu ili dvorište, ova lampa će obasjati vaš prostor prijatnom svetlošću.
  • Fleksibilnost: Idealna za dvorišta, terase, prilaze i mnogo više, ova lampa pruža svestranost koja vam omogućava da je koristite gde god je potrebno.
  • Energetska efikasnost: Sa samo 3W, ova LED lampa pruža izuzetnu energetsku efikasnost bez kompromisa u kvalitetu svetlosti.

Ugradna zidna LED lampa od 3W nije samo izvor svetlosti, to je alat koji može dramatično preoblikovati vaš eksterijer, stvarajući toplu, pozivajuću atmosferu koja privlači ljude. Ovo je svetlost koja pomaže u transformaciji prostora, stvarajući mesta na kojima želite provoditi vreme.

Zamislite sebe kako se opuštate na svojoj terasi, okruženi toplom belom svetlošću ove lampe. Osećate se sigurno, opušteno i kod kuće. Ova lampa nije samo o osvetljenju, to je o kreiranju trenutaka - trenutaka mira, trenutaka radosti, trenutaka koje želite deliti sa drugima. Dodajte toplo belu svetlost u svoj prostor sa Ugradnom zidnom LED lampom od 3W danas i stvorite trenutke koje će vam ostati u sećanju.

  • Ugradna zidna LED lampa, koja emituje toplo belu svetlost
  • Izrađena je od aluminijuma sa IP54 zaštitom i predviđena je za upotrebu u spoljnim uslovima
  • Idealna za dvorišta, terase, prilaze i sl.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
3.024,00RSD
Bez poreza: 2.520,00RSD
  • Lager: Na stanju
  • Model: JM-041/B

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle