Katalog
Katalog
Korpa

Rek Orman Ws-6612D

Rek Orman Ws-6612D
Rek Orman Ws-6612D

Kao jedan od najboljih načina da organizujete Vaše kablove, predstavljamo Vam ovaj veoma kvalitetan Rek Orman. Naime, ovaj orman je specijalno napravljen od čvrstog i pouzdanog materijala kako bi Vam omogućio neophodnu bezbednost i dugotrajnost.

Na prednjoj strani ovog ormana se nalazi bravica sa ključem koja služi kako biste osigurali pristup kablovima. Takođe, na gornjoj strani se nalaze dva ležišta za ventilatore kako biste omogućili adekvatnu temperaturu unutar ormana. I na kraju, ovaj orman je lako montirati na zid jer dolazi sa svim šrafovima i ostalom opremom za montažu.


Rek orman za zidnu montažu, 12U, 600x600 U kompletu sa šrafovima i maticama za postavljanje opreme, vrata sa bravicom i ključem, vrata se otvaraju do 180 stepeni, leva i desna strana se mogu skidati, otvori za prolaz kablova, na gornjoj strani se nalaze ležišta za dva 12cm ventilatora, dostupan u sivoj boji, maksimalna nosivost 80Kg, IP20 Rek se isporučuje rasklopljen, u kutiji dimenzije deklarisane od stane proizvođača 600x600x635mm

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
13.001,47 RSD
Bez poreza: 10.834,56 RSD

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

povrat_robe


garancija


podrska