Katalog
Katalog
Korpa

Rek Orman Ws-6609A

Rek Orman Ws-6609A
Rek Orman Ws-6609A

Veoma pouzdan i poprilično bezbedan, ovaj Rek orman je idealan način da uklopite Vaše kablove i da ih uskladištite na bezbedno mesto. Dakle, ovaj Rek orman je napravljen od najkvalitetnijeg materijala koji pruža veoma dug vek trajanja kao i prekopotrebnu bezbednost.

Pored toga, njegova maksimalna nosivost iznosi 80 Kg, što je i više nego dovoljno da u ovaj orman stavite i neke druge uređaje pored kablova. Sa gornje strane se nalaze dva ventilatora od po 12 cm koju služe kao rashlađivači unutrašnjeg prostora. Prednja strana poseduje bravicu sa ključem i samim tim Vam omogućava veoma veliki stepen bezbednosti.


Rek orman za zidnu montažu, 9U, 600x600 U kompletu sa šrafovima i maticama za postavljanje opreme, vrata sa bravicom i ključem, vrata se otvaraju do 180 stepeni, leva i desna strana se mogu skidati, otvori za prolaz kablova, na gornjoj strani se nalaze ležišta za dva 12cm ventilatora, dostupan u sivoj boji, maksimalna nosivost 80Kg, IP20 Rek se isporučuje sklopljen, u kutiji dimenzije deklarisane od stane proizvođača 600x600x501mm

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
11.632,90 RSD
Bez poreza: 9.694,08 RSD

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

povrat_robe


garancija


podrska