Katalog
Katalog
Korpa

Zidna spoljna dvostrana lampa 2xGU10

Zidna spoljna dvostrana lampa 2xGU10Led spoljna rasveta
Zidna spoljna dvostrana lampa 2xGU10Led spoljna rasveta
Zidna spoljna dvostrana lampa 2xGU10Led spoljna rasveta
Zidna spoljna dvostrana lampa 2xGU10Led spoljna rasveta
Zidna spoljna dvostrana lampa 2xGU10

Predstavljamo vam - Zidnu lampu 2xGU10 - integralni deo svakog modernog doma. Ova atraktivna lampa je mnogo više od pukog izvora svetlosti.

Ona je simbol stila i sofisticiranosti, njeno kućište je od aluminijuma, što garantuje dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove.Ziđna lampa 2xGU10 za našeg modernog kupca ima mnoge vrednosti:

1. Atraktivnost: Ova lampa je pravi izbor za sve one koji žele da svoj eksterijer učine posebnim. Sa svojim moderan dizajn, ova lampa osigurava da vaša kuća izgleda privlačno i elegantno.

2. Zaštita: Sa IP65 zaštitom, ova lampa je savršena za spoljnu upotrebu. Bez obzira na vremenske uslove, ova lampa će nastaviti da sija jasno.

3. Dugotrajnost: Izrađen od aluminijuma, ova lampa će biti vaš dugotrajni partner. Njena čvrsta i otporna konstrukcija garantuje dugotrajnu upotrebu.

4. Prilagodljivost: Ova lampa dolazi sa dva sijalična grla tipa GU10, omogućavajući vam da prilagodite nivo i smer svetlosti.

Svetlosni snop se prostire gore i dole, osiguravajući pravu rasvetu gdje god da je postavite.Naša Zidna lampa 2xGU10 je više od proizvoda - to je način života. Ima moć da preobrazi svako mesto i stvori ugodnu atmosferu, idealnu za opuštanje ili okupljanje sa prijateljima.

Ali najvažnije od svega, to je vaš siguran izvor svetlosti koji će vam pružiti bezbrižnost koju zaslužujete.Zapamtite, ova lampa se prodaje bez sijalica. To vam pruža slobodu da izaberete one koje najviše volite i koje najbolje odgovaraju vašem ukusu. Sa lampa 2xGU10, svetlost života je doista u vašim rukama.


  • Zidna lampa atraktivnog izgleda za spoljašnju upotrebu, zahvaljujući IP65 zaštiti
  • Kućište je od aluminijuma i garantuje dugotrajnu upotrebu
  • Poseduje dva sijalična grla tipa GU10, a svetlosni snop se prostire gore i dole
  • Prodaje se bez sijalica

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
2.661,12RSD
Bez poreza: 2.217,60RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: JM-5003C

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle