Katalog
Katalog
Korpa

Zidna LED lampa 9.4W

Zidna LED lampa 9.4WLed spoljna rasveta
Zidna LED lampa 9.4WLed spoljna rasveta
Zidna LED lampa 9.4WLed spoljna rasveta
Zidna LED lampa 9.4WLed spoljna rasveta
Zidna LED lampa 9.4W

Zidna LED lampa 9.4W: Preoblikujte svoj eksterijer svetlom koje odjekuje kroz noć.

Kada padne noć, svetlost postaje naš vodič, naša zaštita, naš izvor života. Naša Zidna LED lampa od 9.4W sa hladno belom svetlošću dizajnirana je da donese osvetljenje u vaš život na najlepši mogući način.

Savršeno osmišljena za spoljašnje uslove, ova tamno siva LED lampa je izrađena od čvrste plastike i ima IP65 zaštitu, što je čini izuzetno otpornom na vremenske uslove. Njena hladno bela svetlost može transformisati vaša dvorišta, terase i prilaze u pozivajuće prostore koji zrače toplinom i gostoprimstvom.

Ovaj proizvod donosi brojne prednosti koje ga izdvajaju od ostalih:

  • Robustnost i zaštita: Izrađena od tvrde plastike sa IP65 zaštitom, ova lampa je izgrađena da izdrži. Bilo da je kiša, sneg ili prašina, ovaj izvor svetlosti će bez problema raditi kroz sve to.
  • Hladno bela svetlost: Ova lampa emituje hladno belu svetlost, donoseći svetlu i živahnu atmosferu u vaše spoljne prostore. Njeno svetlo može unaprediti estetiku vašeg doma, stvarajući predivne kontraste i osvetljavajući tamne uglove.
  • Versatilnost: Sa svojom sposobnošću da se savršeno uklopi u bilo koji eksterijer, ova lampa je idealna za osvetljenje dvorišta, terasa, prilaza i više. Bez obzira na to gde je postavite, ona će doneti novu svetlost u vaš prostor.
  • Energetska efikasnost: Sa snagom od 9.4W, ova lampa pruža jarku svetlost sa niskom potrošnjom energije, čineći je izborom koji poštuje prirodu.

Zamislite svetlo koje se razliva preko vašeg dvorišta, terase ili prilaza, stvarajući sliku koja oduzima dah. Ova Zidna LED lampa od 9.4W donosi tu sliku u vašu stvarnost.

Neka vaš eksterijer bude više od prostora, neka bude osećaj. Dodajte našu Zidnu LED lampu od 9.4W u vaš dom danas i doživite transformaciju koju pravo osvetljenje može doneti. Jer svetlo nije samo svetlo - to je pravac, sigurnost i, iznad svega, to je život.

  • Zidna LED lampa tamno sive boje, koja emituje hladno belu svetlost
  • Izrađena je od plastike sa IP65 zaštitom i predviđena je za upotrebu u spoljnim uslovima
  • Idealna za dvorišta, terase, prilaze i sl.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
3.144,96RSD
Bez poreza: 2.620,80RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: JM-048

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle