Katalog
Katalog
Korpa

Stubni ventilator sa displejem 50W

Stubni ventilator sa displejem 50WOstala oprema
Stubni ventilator sa displejem 50WOstala oprema
Stubni ventilator sa displejem 50WOstala oprema
Stubni ventilator sa displejem 50WOstala oprema
Stubni ventilator sa displejem 50W

Naš "Stubni ventilator sa displejem 50W" nije samo običan kućni uređaj - on je ključ za osvežavajuće leto koje ste oduvek želeli.

✔ Proizveden da odgovori na Vaše potrebe, ovaj inovativni uređaj ne samo da Vas drži hladnim, već Vam omogućava da pratite temperaturu u prostoriji na njegovom digitalnom displeju. Ne morate više da se brinete da li je vruće ili hladno - informacije su vam odmah dostupne.

✔ Sa 3 različita režima rada, ovaj ventilator se prilagođava Vašim potrebama. Bilo da je u pitanju ležerni dan na sofi, radni dan u kancelariji ili tropska noć, ovaj ventilator će se postarati da uvek budete rashlađeni na pravi način.

✔ Kontrola nikada nije bila lakša sa funkcijama ovog stubnog ventilatora. Možete ga podesiti direktno na kućištu pomoću komandi na dodir ili udobno iz fotelje pomoću daljinskog upravljača.

✔ Apsolutno je savršen za one koji vole da planiraju unapred zahvaljujući ugrađenom tajmeru. Samo postavite vreme isključivanja i idite na odmor znajući da će se ventilator automatski isključiti.

✔ Ravnomerna distribucija vazduha više nije problem. Zahvaljujući funkciji oscilacije, ovaj uređaj osigurava sveobuhvatno i ravnomerno rashlađivanje cele prostorije što ga čini idealnim za veće prostore.

Iskusite osećaj pravog leta sa našim ventilatorom i potpuno se prepustite komforu koji pruža. Ne dozvolite da Vam visoke temperature pokvare dan. Uz naš "Stubni ventilator sa displejem 50W" vaše letnje dane činiće prijatna i umerena rashlađenost.

Uz ovaj proizvod, vrućina više neće biti problem.

  • Kompaktni stubni ventilator sa displejem
  • Ispisuje temperaturu prostorije i poseduje 3 režima rada
  • Može se podešavati na kućištu preko komandi na dodir ili komforno putem daljinskog upravljača
  • Putem tajmera se može podesiti isključivanje
  • Funkcija oscilacije osigurava ravnomerno rashlađivanje cele prostorije

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
13.329,35RSD
Bez poreza: 11.107,79RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: home
  • Model: TWFR120

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle