Katalog
Katalog
Korpa

Solarni Panel 500W

Solarni Panel 500WSolarni paneli
Novo
Solarni Panel 500W

Solarni Panel 500W - Vaša Snaga Iz Prirode.

Otkrijte novu dimenziju samostalnosti sa našim Solarnim Panelom 500W. Izrađen od naprednog materijala za kapsulaciju i višeslojno laminiranih listova, ovaj panel vam garantuje izuzetne performanse i dugotrajnost.

Visokoefikasne Performanse: EL testiran, ovaj solarni modul nudi superiorne performanse bez grejanja na vrućim tačkama. Bypass diode smanjuju pad snage izazvan hladnoćom i osiguravaju izuzetne performanse čak i u okruženjima sa slabim osvetljenjem.

Izdržljivost na Otvorenom: Zahvaljujući korozijom otpornom aluminijskom okviru, ovaj panel je spreman da vam služi na otvorenom decenijama. Kombinovano sa antirefleksnim staklom visoke prozirnosti, ovaj solarni panel je napravljen da izdrži.

Potpuna Zaštita: Naša razvodna kutija sa oznakom IP65 pruža potpunu zaštitu od čestica okoline i mlaznica vode pod niskim pritiskom. Možete biti sigurni da je vaš solarni panel zaštićen u svim vremenskim uslovima.

Višestruka Upotreba: Bilo da je to za kuću, vikendicu ili kampovanje, naš Solarni Panel 500W može se koristiti za mnogo različitih namena. Kompatibilan je sa pretvaračima na mreži i van mreže.

Jednostavna Instalacija: Opremljen sa prethodno izbušenim rupama na poleđini i muškim i ženskim konektorima, ovaj solarni panel omogućava brzo postavljanje i učvršćivanje.

Opremite se našim Solarnim Panelom 500W i osetite moć prirode. Uz njega, rešavate probleme energetske nezavisnosti, doprinosite očuvanju planete, a istovremeno smanjujete svoje račune za struju. Sa maksimalnom snagom od 500W, ovaj panel će postati vaš pouzdani partner na putu ka zelenijoj budućnosti.


Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
32.400,00RSD
Bez poreza: 27.000,00RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 7125

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle