Katalog
Katalog
Korpa

Sinusni naponski pretvarač 500W+USB

Sinusni naponski pretvarač 500W+USBPretvarači napona
Sinusni naponski pretvarač 500W+USBPretvarači napona
Sinusni naponski pretvarač 500W+USBPretvarači napona
Sinusni naponski pretvarač 500W+USBPretvarači napona
Sinusni naponski pretvarač 500W+USB

Predstavljamo vam Sinusni naponski pretvarač 500W+USB - vrhunsku tehnologiju koja vaše energetske potrebe pretvara u realnost. Ovaj inverter se ističe svojom superiornom kvalitetom u odnosu na jeftinije proizvode iste vrste, pružajući vam čisti sinusni signal i mrežni napon identičan onom u vašem domaćinstvu.

**Visokokvalitetni sinusni signal**: Naš pretvarač generiše čisti sinusni signal, što ga čini izuzetno pogodnim za upotrebu sa modernim uređajima koji koriste sofisticirana rešenja za kontrolu. Osetljiviji uređaji će raditi glatko i efikasno uz naš pretvarač.

**Širok spektar primene**: Ovaj pretvarač je idealan za upotrebu sa većim elektro motorima kao što su pumpe za vodu, kompresori, rashladni uređaji, aparati za brijanje, i mnogo više. Sa našim pretvaračem, moći ćete da napajate razne uređaje bez ikakvih problema.

**Idealan za uređaje sa većom potrošnjom**: Čisti sinusni pretvarači su pogodni za uređaje sa većom potrošnjom. Međutim, treba imati na umu da je potrebno koristiti veći akumulator i da je potrebna veća pažnja prilikom upotrebe nego kod običnih jeftinijih pretvarača.

**USB utičnica za brzo punjenje**: Naš sinusni naponski pretvarač dolazi sa USB utičnicom koja pruža brzo punjenje sa 5V / 2,1A. Ova dodatna funkcija čini ga izuzetno praktičnim za upotrebu, omogućavajući vam da lako napunite svoje USB uređaje.

Naš Sinusni naponski pretvarač 500W+USB nije samo još jedan proizvod - to je rešenje koje vam omogućava da slobodno koristite svoje uređaje bez ograničenja. Bez obzira na to gde se nalazite, ne morate brinuti o napajanju svojih uređaja. Iskusite slobodu koju donosi naš pretvarač - počnite da živite bez ograničenja danas.


  • Inverter koji se znatno razlikuje od jeftinijih proizvoda ove vrste Svojom „specifikacijom” i kvalitetom ovaj proizvod generiše čisti sinusni signal i mrežni napon kakav je i u strujnoj utičnici u domaćinstvu
  • Zahvaljujući tome uređaj se može povezati i sa osetljivijim uređajima Izuzetno je pogodan za upotrebu sa modernim uređajima koji imaju moderna rešenja kontrole odnosno pogodan je i za veće elektro motore kao što su pumpe za vodu, kompresore, rashladne uređaje, aparate za brijanje …
  • Čisti sinusni pretvarači su pogodni za uređaje sa većom potrošnjom stoga je potrebna i upotreba većeg akumulatora kao i veća pažnja prilikom upotrebe nego kod običnih jeftinijih pretvarača
  • Poseduje i USB utičnicu koja je pogodna za brzo punjenje sa 5V / 2,1A

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
13.235,81RSD
Bez poreza: 11.029,84RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SAL
  • Model: SAI500TS

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle