Katalog
Katalog
Korpa

Rek Orman Ws-6627D

Rek Orman Ws-6627D
Rek Orman Ws-6627D
Idealan za skadištenje kablova, pouzdano napravljen od veoma kvalitetnog materijala, ovaj Rek orman je odličan izbor. Dakle, ovaj Rek orman je specijalno dizajniran kao samostojeći model koji se veoma lako koristi. Pogodnost ovakvog modela je što ga uvek možete lako premeštati i što nema potrebe za ugradnjom.
Pored toga, ovaj Rek orman poseduje bravicu sa ključem sa prednje strane i samim tim Vam pruža veći nivo bezbednosti. Takođe, na vrhu se nalaze dva ventilatora a unutar ormana se nalazi jedna polica za razdvajanje kablova. Bočna i zadnja strana se lako skidaju i omogućavaju Vam lakši pristup opremi koja je unutar ormana.

Samostojeći rek orman, 27U, 600x600 Fleksibilna konstrukcija, točkici i nožice sa nivelacijom, bočne i zadnja strana se mogu skinuti radi jednostavnog pristupa opremi, staklena vrata sa bravom, mobilne prednje i zadnje šine 19'' sa obeleženim brojevima unita, vrhunski estetski izgled U kompletu se dobija (1 polica i set od 2 ventilatora za top cover) UKLJUCENO U CENU, dimenzije deklarisane od stane proizvođača 600x600x1388mm

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
48.308,83 RSD
Bez poreza: 40.257,36 RSD
povrat_robe


garancija


podrska