Katalog
Katalog
Korpa

Rek Orman Ws-6412D

Rek Orman Ws-6412D
Rek Orman Ws-6412D
Kada je u pitanju bezbednost kablova i adekvatnost njihovog skladištenja, onda je ovaj Rek orman prava stvar! Pored toga što je napravljen od izuzetno kvalitetnog materijala, ovaj Rek orman je i specijalno dizajniran da omogući bezbedan pristup i upotrebu, kao i montažu.
Dakle, sa prednje strane se nalaze vrata sa bravicom i ključem, samim tim je ovaj Rek orman obezbeđen. Dalje, sa leve i desne stane se nalaze ploče koje možete skinuti radi lakšeg montiranja kablova, a na gornjoj strani se nalaze dva ventilatora od po 12 cm radi hlađenja. Sve u svemu, ovo je jedan visoko opremljen Rek orman koji predstavlja odličan izbor.

Rek orman za zidnu montažu, 12U, 600x450 U kompletu sa šrafovima i maticama za postavljanje opreme, vrata sa bravicom i ključem, vrata se otvaraju do 180 stepeni, leva i desna strana se mogu skidati, otvori za prolaz kablova, na gornjoj strani se nalaze ležišta za dva 12cm ventilatora, dostupan u sivoj boji, maksimalna nosivost 60Kg, IP20 Rek se isporučuje rasklopljen, u kutiji

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
10.739,52 RSD
Bez poreza: 8.949,60 RSD

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

povrat_robe


garancija


podrska