Katalog
Katalog
Korpa

Razdelnik auto upaljača

Razdelnik auto upaljačaOstala oprema
Razdelnik auto upaljača

Intuitivno dizajniran i neophodan za svako efikasno iskustvo u vožnji, ovaj "Razdelnik auto upaljača" nijedno putovanje ne prepušta slučaju.

Nezaustavljivim tempom života, vreme je postalo luksuz. U današnjem dinamičnom i digitalnom svetu, ovaj revolucionarni proizvod omogućava istovremenu upotrebu dva uređaja, budući da sadrži dve praktične utičnice.

Sa najvišom stopom kompatibilnosti, obe utičnice su dizajnirane da budu univerzalne, omogućavajući vam da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem utikaču.Ovaj razdelnik auto upaljača pruža dodatnu korist u obliku crvene LED indikacije, što omogućava veću bezbednost i olakšava pronalaženje utičnica čak i u malo osvetljenim prostorima.

Emocionalna vrednost ovog iskustva nije samo u praktičnosti korišćenja, već i u miroljubivom umu koji dolazi sa znanjem da ovaj proizvod udovoljava svakom zahtevu modernog čoveka. Zamišljen je kako bi vam pomogao u rešavanju svih potencijalnih problema tokom vožnje, ovaj razdelnik upaljača auto je zaista nezaobilazan.

Zakoračite u budućnost sa ovim nezamenljivim proizvodom i doživite maksimalnu produktivnost, efikasnost i sigurnost tokom svakog vašeg putovanja. "Razdelnik auto upaljača" je više od uređaja - to je vaš pouzdan partner na putu.

Budite među prvima koji će iskusiti ovu revoluciju u vožnji. Nabavite svoj već danas!

  • Omogućava istovremenu upotrebu dva uređaja
  • Sa crvenom LED indikacijom
  • Dve utičnice se malo razlikuju, koristite onu koja više odgovara utikaču

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
453,00RSD
Bez poreza: 377,50RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SAL
  • Model: SA022

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle