Katalog
Katalog
Korpa

PROSTO podni ventilator 50cm

PROSTO podni ventilator 50cmOstala oprema
PROSTO podni ventilator 50cmOstala oprema
PROSTO podni ventilator 50cmOstala oprema
PROSTO podni ventilator 50cmOstala oprema
PROSTO podni ventilator 50cm

Tvoje letnje dane će učiniti znatno prijatnijim naš PROSTO podni ventilator sa prečnikom od 50cm. Da li si se ikada našao usred letnjeg dana, boreći se protiv vrućine koja te sprži?

Mi imamo rešenje za tebe! Predstavljamo ti PROSTO podni ventilator, dizajniran sa tvojim potrebama na umu. Sa ovim uređajem, više nećeš morati da brineš o nepodnošljivoj vrućini.

Posebne Karakteristike:

- Stabilna, Metalna Konstrukcija: Ovu karakteristiku ćete odmah primetiti. Njegova snažna i stabilna konstrukcija garantuje dugovečnost. Izrađen od kvalitetnog metala, ovaj proizvod je izdržljiv i pouzdan, čineći ga odličnim izborom za dugoročnu upotrebu.

- Podesivi Nagib i Brzina Rada: Ventilator ima mogućnost podešavanja nagiba i brzine kako bi zadovoljio tvoje individuane potrebe. Bez obzira da li ti je potrebno lagano osveženje ili snažan mlaz hladnog vazduha, sa jednostavnim podešavanjem možeš prilagoditi uređaj svojim potrebama.

- Optimalno Mešanje Hladnog i Toplog Vazduha: Zahvaljujući podnoj izvedbi, ovaj ventilator omogućava optimalno mešanje hladnog vazduha sa toplim, obezbeđujući konstantan, prijatan i sveži protok vazduha u tvojim prostorijama.

Omogući sebi luksuz prijatne klimatizovane oaze tokom vrućih letnjih dana sa PROSTO podnim ventilatorom. Osećaj hladnoće i svežine dok udišeš čist i osvežavajući vazduh neuporediv je sa bilo kojim drugim.

Ne dozvoli da te letnje vrućine savladaju - uz PROSTO podni ventilator, ti preuzimaš kontrolu! Uživaj u svakom trenutku, bez obzira na temperaturu napolju. Jer ti to zaslužuješ!

  • Podni ventilator PROSTO
  • Ventilator sa stabilnom, metalnom konstrukcijom
  • Podesivog nagiba i brzine rada, lako se podešava prema potrebama korisnika
  • Njegova podna izvedba omogućava optimalno mešanje hladnog vazduha sa toplim

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
7.464,77RSD
Bez poreza: 6.220,64RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Prosto
  • Model: FF50Y/BK

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle