Katalog
Katalog
Korpa

Pretvarač Sinusni naponski1000W+USB

Pretvarač Sinusni naponski1000W+USBPretvarači napona
Pretvarač Sinusni naponski1000W+USBPretvarači napona
Pretvarač Sinusni naponski1000W+USBPretvarači napona
Pretvarač Sinusni naponski1000W+USBPretvarači napona
Pretvarač Sinusni naponski1000W+USB

Otkrijte slobodu koju donosi naš Pretvarač Sinusni naponski 1000W+USB - uređaj koji se izdvaja svojom kvalitetom i mogućnostima. Ovaj inverter, superiorniji u odnosu na jeftinije proizvode, generiše čisti sinusni signal i mrežni napon kao što je onaj u vašem domu, omogućavajući vam da u svakom trenutku i mestu uživate u udobnosti sopstvenog doma.

**Superiorna tehnologija**: Naš sinusni naponski pretvarač proizvodi čisti sinusni signal, koji je idealan za povezivanje sa osetljivijim uređajima. Zahvaljujući ovoj specifikaciji, omogućuje vam da svoje uređaje koristite bez ikakvih prepreka.

**Svestranost u upotrebi**: Ovaj pretvarač je izuzetno pogodan za upotrebu sa modernim uređajima koji imaju sofisticirana rešenja kontrole. Bilo da se radi o većim elektromotorima kao što su pumpe za vodu, kompresori, rashladni uređaji ili aparati za brijanje, naš pretvarač će biti vaš pouzdani partner.

**Za uređaje sa većom potrošnjom**: Čisti sinusni pretvarači su idealni za uređaje sa većom potrošnjom. Međutim, korisnicima savetujemo da koriste veći akumulator i da pokažu veću pažnju prilikom upotrebe ovog uređaja, u odnosu na jeftinije pretvarače.

**USB utičnica za brzo punjenje**: Naš Pretvarač Sinusni naponski 1000W+USB dolazi sa USB utičnicom koja pruža brzo punjenje sa 5V / 2,1A. Bez obzira na to gde se nalazite, moći ćete da napunite svoje USB uređaje brzo i efikasno.

Naš Pretvarač Sinusni naponski 1000W+USB nije samo uređaj - to je sloboda koju pruža pouzdan izvor energije, bilo gde i bilo kada. Uz ovaj pretvarač, vaš svet više neće imati ograničenja. Počnite da živite život bez ograničenja danas.

  • Inverter koji se znatno razlikuje od jeftinijih proizvoda ove vrste Svojom „specifikacijom” i kvalitetom ovaj proizvod generiše čisti sinusni signal i mrežni napon kakav je i u strujnoj utičnici u domaćinstvu
  • Zahvaljujući tome uređaj se može povezati i sa osetljivijim uređajima
  • Izuzetno je pogodan za upotrebu sa modernim uređajima koji imaju moderna rešenja kontrole odnosno pogodan je i za veće elektro motore kao što su pumpe za vodu, kompresore, rashladne uređaje, aparate za brijanje …
  • Čisti sinusni pretvarači su pogodni za uređaje sa većom potrošnjom stoga je potrebna i upotreba većeg akumulatora kao i veća pažnja prilikom upotrebe nego kod običnih jeftinijih pretvarača
  • Poseduje i USB utičnicu koja je pogodna za brzo punjenje sa 5V / 2,1A

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
26.764,07RSD
Bez poreza: 22.303,39RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SAL
  • Model: SAI1000TS

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle