Katalog
Katalog
Korpa

Pretvarač napona 2000W+USB

Pretvarač napona 2000W+USBPretvarači napona
Pretvarač napona 2000W+USBPretvarači napona
Rasprodato
Pretvarač napona 2000W+USBPretvarači napona
Pretvarač napona 2000W+USBPretvarači napona
Pretvarač napona 2000W+USB

Upoznajte naš Naponski pretvarač 2000W+USB - vaš pouzdani izvor energije gde god da krenete. Ovaj snažni i fleksibilni uređaj je kreiran da vam obezbedi struju kada vam je najpotrebnije, pružajući vam mir i sigurnost u svakom trenutku.

**Snaga koja vas prati**: Sa ovim naponskim pretvaračem, imaćete pristup mrežnom naponu ukoliko postoji napajanje od 12V. Bez obzira da li se nalazite na izletu, putovanju, ili kampujete, ovaj uređaj je tu da vam obezbedi energiju kada vam je najpotrebnija.

**Svestranost u upotrebi**: Ovaj pretvarač je dizajniran da bude koristan u različitim situacijama. Bilo da se nalazite u automobilu, na brodu, ili kampujete, naš Naponski pretvarač 2000W+USB će vam omogućiti da bez problema napunite svoje uređaje.

**Dodatna USB funkcionalnost**: Opremljen sa USB portom, ovaj pretvarač je izuzetno praktičan. Sada možete lako napuniti svoje USB uređaje, bez obzira gde se nalazite.

**Sigurnost na prvom mestu**: Vaša sigurnost i sigurnost vaše dece su naš prioritet. Naš pretvarač dolazi sa zaštitom za decu na utičnici, pružajući vam dodatni mir. Osećajte se sigurno znajući da su vaša deca zaštićena.

Naš Naponski pretvarač 2000W+USB je više od običnog uređaja - on je vaša veza sa svetom, bez obzira gde se nalazite. Ne dozvolite da vam nedostatak struje stane na put. Iskusite slobodu, nezavisnost i sigurnost koje donosi naš Naponski pretvarač 2000W+USB. Počnite da živite život bez ograničenja, danas.


  • Stvara mrežni napon ukoliko postoji napajanje 12V
  • Idealno rešenje na izletu, putovanju
  • Upotrebljivo u automobilu, brodu, na kampovanju…
  • Sa zaštitom za decu na utičnici

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
11.145,17RSD
Bez poreza: 9.287,64RSD
  • Lager: Rasprodato
  • Brend: SAL
  • Model: SAI2000USB

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle