Katalog
Katalog
Korpa

Moderna dvostrana Zidna lampa 2xGU10

Moderna dvostrana Zidna lampa 2xGU10Led spoljna rasveta
Moderna dvostrana Zidna lampa 2xGU10

Osvetlite svoj prostor jednostavno i elegantno sa zidnom lampom 2xGU10!Ova atraktivna zidna lampa je savršena za dodavanje posebnog pečata svim vrstama spoljnih prostora - bilo da je to vaš baštenski prostor, terasa ili ulaz.

Zahvaljujući IP65 zaštiti, ova lampa omogućava nesmetano osvetlenje čak i kod najtežih vremenskih uslova. Kiša, sneg, led – ništa ne može da prekine struju svetlosti koja potiče iz ove lampe.

Izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma, ova zidna lampa garantuje dugotrajnu upotrebu, održavajući svoj sjaj čak i nakon dugog perioda izloženosti vremenskim neprilikama. Njen moderan dizajn unosi savremen dodir u svako okruženje.

Jedinstvena karakteristika ove lampe su dva sijalična grla tipa GU10, koja svetlosni snop prostiru gore i dole, pružajući optimalno osvetlenje za vaš prostor. Čak i bez sijalica*, ovaj proizvod donosi vrednost svojom pouzdanošću i trajnošću.

Sa zidnom lampom 2xGU10, vaša potraga za kvalitetnim, atraktivnim i dugovečnim osvetljenjem je završena. Ovo je proizvod koji ne samo da rešava vaš problem osvetlenja, već i postavlja novi standard za spoljašnje svetiljke.

  • Zidna lampa atraktivnog izgleda za spoljašnju upotrebu, zahvaljujući IP65 zaštiti
  • Kućište je od aluminijuma i garantuje dugotrajnu upotrebu
  • Poseduje dva sijalična grla tipa GU10, a svetlosni snop se prostire gore i dole
  • Prodaje se bez sijalica

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
4.233,60RSD
Bez poreza: 3.528,00RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: JM-2182S2

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle