Katalog
Katalog
Korpa

Elegantna spoljna Zidna lampa 2xGU10

Elegantna spoljna Zidna lampa 2xGU10Led spoljna rasveta
Elegantna spoljna Zidna lampa 2xGU10

Predstavljamo Vam našu novu "Zidnu lampu 2xGU10", remek delo moderne tehnologije i dizajn. Ulepšajte Vaš prostor elegancijom i efikasnošću ovog proizvoda.

Ova lampa pruža jedinstven izgled koji se savršeno uklapa u bilo koji enterijer. Njen moderni dizajn naglašava sofisticiranost i stil, a siva boja kućišta od aluminijuma unosi dozu profinjenosti. Zamislite koliko će ova lampa doprineti estetici Vašeg doma ili poslovnog prostora, pružajući pritom izuzetno osvetljenje.Ali ova lampa nudi više od samo lepog izgleda.

Ona je dizajnirana za spoljašnju upotrebu, što znači da je izdržljiva i pouzdana. Zahvaljujući IP65 zaštiti, ova lampa je otporna na vremenske uslove. Bez obzira da li je sunčano, kišovito ili snežno, naša lampa ostaje pouzdana i funkcionalna.

Ono što je još impresivnije su dva sijalična grla tipa GU10, koja omogućavaju fleksibilnost pri izboru sijalica. Bilo da preferirate toplo ili hladno svetlo, naša lampa se može prilagoditi Vašim potrebama.

Napominjemo da se lampa prodaje bez sijalica, što Vam pruža priliku da izaberete one koje najviše odgovaraju Vašem ukusu i potrebama.Uložite u svoju udobnost i ambijent, izaberite našu Zidnu lampu 2xGU10. Ona ne samo da je rešenje za Vaše osvetljenje, već je i dodatak koji će unaprediti izgled Vašeg prostora.

Isprobajte našu lampu i doživite kako Vaš životni prostor sija u novom svetlu.

  • Zidna lampa modernog izgleda za spoljašnju upotrebu, zahvaljujući IP65 zaštiti
  • Kućište je od aluminijuma u sivoj boji
  • Poseduje dva sijalična grla tipa GU10
  •  Prodaje se bez sijalica

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
1.995,84RSD
Bez poreza: 1.663,20RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: JM-4098

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle