Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Bnc Krimp Rg59

Bnc  Krimp Rg59
Bnc Krimp Rg59
Ovaj BNC krimp se koristi kako bi se lagano obezbedio signal na koaksijalnim kablovima. Uglavnom ga koriste oni koji prespajaju kablove kako bi pobolj... Pročitaj više
49,99 RSD
Bez poreza: 41,66 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 7022

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Ovaj BNC krimp se koristi kako bi se lagano obezbedio signal na koaksijalnim kablovima. Uglavnom ga koriste oni koji prespajaju kablove kako bi poboljšali signal. 

Uglavnom, ovaj BNC krimp je pouzdano rešenje za prespajanje koaksijalnih kablova. 

BNC konektor za RG59 kabl na krimp.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Ovaj plastični razdelnik je poprilično dobro napravljen jer nudi pouzdanu vezu kada je u pitanju povezivanje kablova. Naime, ovaj razdelnik je napravl..
34,99 RSD
Bez poreza:29,16 RSD
Klasičan konektor za spajanje napajnog kabla sa određenim uređajima u Vašem domu. Ovakav konektor se uglavnom koristi kako bi se obezbedio signal od a..
15,00 RSD
Bez poreza:12,50 RSD
RF konektori se najčešće koriste kao konektori za koaksijalni kabl koji prenosi analogni signal do video uređaja. Antenski konektori RF su dizajn..
18,00 RSD
Bez poreza:15,00 RSD
Ukoliko Vam je potreban adekvatan način da povežete dva kabla, onda je ovaj F konektor idealan za Vas. Pre svega, on je napravljen od visoko kvalitetn..
60,60 RSD
Bez poreza:50,50 RSD
Vezice kao ove Vam omogućavaju da pričvrstite nešto kada god poželite. Idealne su kako biste osigurali određene predmete tokom transporta. Korist..
456,00 RSD
Bez poreza:380,00 RSD
Ova kanalica je možda i najbolji izbor ukoliko Vam je potrebno sigurno i pouzdano rešenje oko menadžmenta kablova. Naime, sa ovom kanalicom možete sak..
342,00 RSD
Bez poreza:285,00 RSD