Katalog
Katalog
Korpa

Bela spoljna dvostrana Zidna lampa 2xGU10

Bela spoljna dvostrana Zidna lampa 2xGU10Led spoljna rasveta
Bela spoljna dvostrana Zidna lampa 2xGU10

Zidna lampa 2xGU10 je vaša prva linija odbrane kad je reč o elegantnu i funkcionalnu osvetljenju. Elegantna i snažna, ova lampa je dizajnirana kako bi unela šarm i udobnost u vaš prostor.

Napravljena da izdrži sve vremenske uslove, ova zidna lampa za spoljnu upotrebu je savršen baštenski detalj. Sa visokom IP65 zaštitom, garantuje otpornost na česte promene vremene. Kiša, sneg ili jači vetrovi, ništa ne može da stane na put ovoj lapi.

Dopadljiva bela boja i jednostavan dizajn omogućavaju da se lampa lako uklopi u bilo koji ambijent. Bilo da je postavite na spoljni zid kuće ili je koristite za osvetljenje terase, fasade ili dvorišta, ova lampa će sigurno privući pažnju.

Poseduje dva sijalična grla za sijalice tipa GU10. Izborom željenog intenziteta svetlosti, možete kreirati savršen ambijent za svaku priliku. Ova funkcija čini lampu veoma fleksibilnom u pružanju različitih intenziteta svetlosti.

Molim Vas, imajte na umu da se lampa prodaje bez sijalica. Sloboda da odaberete sijalice koje vam najviše odgovaraju vam dopušta da kreirate specifičnu atmosferu koju želite.

Ova zidna lampa pruža vam mogućnost da vaše dvorište, terasu, ili fasadu osvetlite prema vašem ukusu, donoseći funkcionalnost i eleganciju gde god da je postavite. Uđite u svet lepote i komfora sa našom Zidna lampa 2xGU10.


  • Zidna lampa za spoljnu upotrebu u beloj boji Visoka IP65 zaštitu garantuje zaštitu od kiše i vode
  • Poseduje dva sijalična grla za sijalice tip GU10
  • Ova svetiljka predstavljaće sjajan detalj za fasade, terase i dvorišta
  • Prodaje se bez sijalica

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
4.475,52RSD
Bez poreza: 3.729,60RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: JM-2102

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle