Katalog
Katalog
Korpa

Baštenska moderna Zidna LED lampa 12W

Baštenska moderna Zidna LED lampa 12WLed spoljna rasveta
Baštenska moderna Zidna LED lampa 12WLed spoljna rasveta
Baštenska moderna Zidna LED lampa 12WLed spoljna rasveta
Baštenska moderna Zidna LED lampa 12WLed spoljna rasveta
Baštenska moderna Zidna LED lampa 12W

Otkrijte svet u novom svetlu sa našom zidnom LED lampom od 12W. Izrađena od čvrstog aluminijuma u tamno sivoj boji, ova lampa nije samo estetska, već je i snažna i dugotrajna.

Njen diskretni design se lako uklapa u svaki vanjski prostor, a hladno bela svetlost koju emituje pruža savršeno osvetljenje bilo koje oblasti.Istaknute prednosti ovog proizvoda obuhvataju:

- **Visokokvalitetan materijal**: Izrađena od otpornog aluminijuma, naša zidna lampa je otporna na koroziju i idealna za dugotrajnu upotrebu.

- **Savršena za spoljnu upotrebu**: Sa IP54 zaštitom, ova lampa je prethodno testirana da bi izdržala najteže vremenske uslove. Ne morate se brinuti o kiši, snegu ili suncu, jer ova lampa može sve izdržati.

- **Svestrana upotreba**: Naša LED lampa je savršena za različite namene - može osvetliti dvorišta, terase, prilaze i slično. Idealna je za one koji žele impozantno svetlo koje može preobraziti svaki prostor.

- **Energetski efikasna**: Sa snagom od 12W, ova lampa pruža snažno svetlo dok istovremeno štedi energiju. Uštedite na računima za struju bez kompromisa o kvalitetu svetla.

Ne samo da je naša zidna LED lampa izuzetno funkcionalna, već pruža i posebnu estetsku vrednost svakom prostoru. Preobraziće tamnu terasu ili dvorište u očaravajući kutak, koji će biti savršen za opuštanje ili zabave sa prijateljima.

Bez obzira tražite li praktičan izvor svetla ili elegantan dodatak svom spoljnom prostoru, naša zidna LED lampa od 12W je vaš idealan izbor. Dajte svetlost svom životnom prostoru sada!

  • Zidna LED lampa tamno sive boje, koja emituje hladno belu svetlost
  • Izrađena je od aluminijuma sa IP54 zaštitom i predviđena je za upotrebu u spoljnim uslovima Idealna za dvorišta, terase, prilaze i sl.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
4.959,36RSD
Bez poreza: 4.132,80RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: JM-032

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle