Katalog
Katalog
Korpa

Sun Flower Lamp

Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp
Sun Flower Lamp

Ovaj LED projektor izvrsno obavlja posao projektovanja slike snežnih pahulja po Vašoj kući, garaži ili bilo kojem drugom mestu na kojem ga usmerite tokom noći. Brojne snežne pahulje kreću se automatski, izgleda poput snežnog meteža koji pada sa neba. Idealno za stvaranje jedinstvenog i bajkovitog prikaza za kuću, dvorište, travnjak, popločani deo zida, venčanja, festivala, Božića, Nove godine i Noći veštica.

Prilagodite svoj stil zabave, vrlo lako stvara ugodno i zadivljujuće iskustvo.

Može se koristiti na otvorenom i u zatvorenom prostoru jer je opremljen temeljnim ugradnim i montažnom pločom, nosać za upotrebu na otvorenom uboden u zemlji kao i ravna podloga za unutrašnje aktivnosti. Sa kablom dugim 3m dovoljno dugim za povezivanje sa napajanjem možete ga koristiti čak i ako je kiša ili sneg. Jednostavno pronađite mesto koje želite, a zatim obodite nosač u zemlju, uključite u struju i uživajte u prelepoj atmosferi.

IP65 Otporno na vodu i prašinu, sa lepim dizajnom otpornim na vremenske uslove, može podneti sneg, kišu i jako sunce, ali nemojte ga direktno potapati u vodu. ABS vodootporan materijal može izdržati bilo koje teške vremenske uslove čak zimi i do -20 C.

Ovo LED svetlo dovoljno je za ukrašavanje prekrasne kuće ili cele spavaće sobe jer ima veliko područje pokrivanja, a najbolja udaljenost projekcije je 5-10 metara. Može se koristiti kao pejzažno svetlo, ukrasno svetlo za travnjake i dvorišta. Projektor se može se koristiti i u diskoteci, klubovima, KTV-u, baru, banketima, venčanjima, porodičnim zabavama, dečjoj sobi itd. Izvrsno za razne proslave, praznike i zabave.

Karakteristike:

Ulazni napon: AC100-240V
Izlazni adapter: 5V 1.2A
Frekvencija: 50-60HZ
Snaga: 10W
Vodootporan: IP65
Radna temperatura: -25 ℃ +40 ℃
Izvor svetlosti: 2 LED svetiljke u obliku pahuljice (LED 2 * 3W)
Udaljenost projekcije: 5 do 10m
Projekciono područje: oko 50 kvadrata
Bruto težina: 1kg

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
1.980,00 RSD
Bez poreza: 1.650,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 16121

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle