Katalog
Katalog
Korpa

LED traka toplo bela 120 LED / 1m

LED traka toplo bela 120 LED / 1mLed trake
LED traka toplo bela 120 LED / 1m

U svetu dizajna, svetlost igra nezamenljivu ulogu. Naša LED traka toplo bela 120 LED / 1m je idealno rešenje za sve koji teže kreiranju atmosfere visoke otmjenosti mističnosti koju nosi svetlost, a opet modernosti i šarma kojim odiše primetnost.

Ova LED traka je svašta ali pre svega – ona je kameleonska. Bez obzira radi li se o dekorativnom osvetljenju, izradi svetlećih reklama, osvetlenju vašeg doma, kancelarije ili restorana, ona uvek nalazi način da se uklopi sa zadivljujućom lakoćom.

LED traka je opremljena sa 120 belih dioda po metru. Ona pruža toplo belo svetlo, istovremeno redefinišući prostor i čineći ga pozitivnijim. S obzirom na to da je samolepljiva i fleksibilna, montaža je na svakom mestu moguća. Bez obzira na oblik ili površinu, LED traka će se prilagoditi i dati svetlo koje vam je potrebno.Jedan od njenih najkorisnijih atributa jeste dug vek trajanja.

Sa ovom LED trakom, nećete morati stalno menjati sijalice. To se ne odnosi samo na vaše vreme, već i na trošenje manje električne energije. Štediti će vam novac na dugoročne staze a ujedno raditi i ekološki i responsivno.

Da biste prilagodili vašu atmosferu, ovu LED traku je moguće povezati sa dimerom. Bilo da vam treba svetlo za romantiku, delovni prostor ili bilo koju sredinu, s lakoćom možete podešavati jačinu svetlostiVaš prostor treba da bude očaravajući. Da govori o vama, vašoj ličnosti, vašim strastima.

Naša LED traka toplo bela 120 LED / 1m je sredstvo koje vam može pomoći da ta vizija postane stvarnost. Jer u svetu dizajna, nema ničeg moćnijeg od pravog svetla na pravom mestu.

  • Koristi se za dekorativno osvetljenje ili u izradi svetlećih reklama
  • Samolepljiva i fleksibilna, omogućava laku montažu na željeno mesto
  • Odlikuje je dug radni vek i mala potrošnja električne energije
  • Moguće je podešavati jačinu svetlosti spajanjem na dimer
  • Cena je za 1 metar trake

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
412,15RSD
Bez poreza: 343,46RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: LTR2835/120WW-12
Ovaj proizvod ima minimum kolićine od 5

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle