Katalog
Katalog
Korpa

LED traka roza 60 LED / 1m

LED traka roza 60 LED / 1mLed trake
LED traka roza 60 LED / 1m

Nadmašite svoja očekivanja prilikom uređenja svog prostora sa pomoću naše LED trake roza 60 LED / 1m. Ovaj sjajni proizvod će vam ispuniti svaki dan magijom svetlosti, unoseći toplinu i radost u svaki kutak vašeg doma.

Naša LED trka je proizvedena da traje, obećavajući dug radni vek i minimalnu potrošnju električne energije. Ova vrhunska tehnologija omogućava vam da uštedite, istovremeno pružajući nezaboravne trenutke ispunjene raskošnom svetlošću.

Prednosti ovog proizvoda su brojne:- Izvanredna funkcionalnost: LED traka je samolepljiva i fleksibilna, što omogućava laku montažu na svako željeno mesto, bilo da želite da obasjate svoju poličku sa knjigama, kuhinjske elemente ili TV.

- Personalizacija: Omogućava mogućnost podešavanja jačine svetlosti spajanjem na dimer, savršeno za kreiranje željene atmosfere za svaku priliku.

- Višestruka upotreba: LED traka se može koristiti ne samo za dekorativno osvetljenje u vašem domu, već i za izradu svetlećih reklama, što je čini korisnom ne samo za osobnu, već i za poslovnu upotrebu.

Ova LED traka roza 60 LED / 1m će od vašeg prostora stvoriti sanjivi ambijent prepun toplog svetla. Kupite ovu LED traku i postanite kreator sopstvenog čarobnog sveta, te osetite predivnu promenu koju svetlosni detalji mogu doneti. Pored estetike koju pruža, ovaj proizvod ima i stvarnu funkciju - pomagaće vam u rešavanju problema loše osvetljenosti na kreativan i elegantan način.

Ne čekajte! Stvorite svetlo koje govori o vama, koje odražava vašu personalnost i koje čini vaš dom ili radni prostor mestom koje odiše toplinom i prijatnošću.

  • Koristi se za dekorativno osvetljenje ili u izradi svetlećih reklama
  • Samolepljiva i fleksibilna, omogućava laku montažu na željeno mesto
  • Odlikuje je dug radni vek i mala potrošnja električne energije
  • Moguće je podešavati jačinu svetlosti spajanjem na dimer
  • Cena je za 1 metar trake

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
281,10RSD
Bez poreza: 234,25RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: LTR2835/60P-12
Ovaj proizvod ima minimum kolićine od 5

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle