Katalog
Katalog
Korpa

LED traka crvena 60 LED / 1m

LED traka crvena 60 LED / 1mLed trake
LED traka crvena 60 LED / 1m

Intuitivno dizajnirana, efikasna i praktična, naša LED traka crvena 60 LED / 1m pruža vam mnogostrane mogućnosti za poboljšanje vašeg životnog prostora.Ovaj proizvod će osvetliti vaše prostorije, dajući im toplu i privlačnu atmosferu.

Sa svojim očaravajućim crvenim bojama, osmišljena je da donosi radost i popuni svaku prazninu u vašem domu.Kao neodoljivo fleksibilan element ukrašavanja, ova LED traka je samolepljiva.

Može se postaviti bilo gde po vašoj želji - iza televizora, duž vašeg hodnika ili čak kao akcentna svetlost u vašoj sobi. Jednostavno odlepite zaštitni sloj sa zadnje strane, pritisnite i uživajte u dramatičnom ambijentu.Ušteda energije je ključna za održivost planete, a naša LED traka je energetski efikasna.

Ona troši manje energije od tradicionalnih svetlosnih izvora, a pruža istu, ako ne i bolju svetlosnu izlaznost.Dugotrajna i izdržljiva, ova LED traka je pravi simbol kvaliteta. Sa malom potrošnjom energije i dugim radnim vekom, obećava da će pružiti dugi period besprekornog osvetljenja.

Vrhunski dodatni element je mogućnost podešavanja jačine svetlosti. Ova nadogradnja donosi perfektnu prilagodbu svakom prostoru, omogućavajući vam da postignete idealnu ravnotežu osvešćenosti i intimnosti.Uz korisnu mogućnost korišćenja za izradu svetlećih reklama, ova LED traka naći će mnoštvo funkcionalnih primena u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Osvetlite svoj prostor na način koji odražava vaš jedinstveni šarm i lični ukus.Sa našom LED trakom, svetlost neće biti samo element vašeg dekora - postaće deo vaše ličnosti. Povežite se sa svojim prostorima na jedan nov, inovativan i emotivan način.

Život je suviše kratak za dosadnu rasvetu. Sjajte svetlošću koju zaslužujete. Izaberite našu LED traku crvena 60 LED / 1m.

  • Koristi se za dekorativno osvetljenje ili u izradi svetlećih reklama
  • Samolepljiva i fleksibilna, omogućava laku montažu na željeno mesto
  • Odlikuje je dug radni vek i mala potrošnja električne energije
  • Moguće je podešavati jačinu svetlosti spajanjem na dimer
  • Cena je za 1 metar trake

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
232,33RSD
Bez poreza: 193,61RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: LTR2835/60R-12
Ovaj proizvod ima minimum kolićine od 5

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle