Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Led Drajver 10W

Led Drajver 10W
Led Drajver 10W
Svaki veći komad LED rasvete zahteva LED drajver, to je naravno poznato svima. Baš u to ime, predstavljamo Vam ovaj drajver od 10W koji se pokazao kao... Pročitaj više
420,00 RSD
Bez poreza: 350,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 53016
  • EAN: 53016

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Svaki veći komad LED rasvete zahteva LED drajver, to je naravno poznato svima. Baš u to ime, predstavljamo Vam ovaj drajver od 10W koji se pokazao kao odličan u svim uslovima i vidovima rada. 

On, pre svega, obezbeđuje druge LED komponente sa električnom energijom na bezbedan i pouzdan način. Pored toga, on u sebi ima ugrađen osigurač koji se aktivira prilikom izbijanja kratkog spoja i time izbacuje struju van aparata čime štiti i drajver i uređaj.

Led drajver 10W

Specifikacija rasvete
Vrsta proizvodaLed oprema
PostavkaNadgradna
UpotrebaUnutrašnja

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Ovaj adapter je napravljen kako bi Vam omogućio bezbedan i pouzdan način napajanja uređaja po želji. Naime, on u sebi poseduje izvanredan sistem izola..
360,00 RSD
Bez poreza:300,00 RSD
Dodaj u korpu
Ovaj LED driver od 20W je veoma pouzdan i kvalitetan izbor. Naime, on je napravljen od visoko kvalitetnog materijala koji direktno pospešuje njegov kv..
540,00 RSD
Bez poreza:450,00 RSD
Visoko funkcionalan i veoma pouzdan, ovaj LED driver od 30W je odličan izbor za bilo koju priliku. Ukoliko Vam je neophodno da instalirate LED driver ..
432,00 RSD
Bez poreza:360,00 RSD
Ukoliko Vam je potreban adekvatan izvor energije za LED rasvetu, onda je ovaj LED drajver prava stvar! Pre svega, on se veoma lako montira i povezuje ..
360,00 RSD
Bez poreza:300,00 RSD