Katalog
Katalog
Korpa

HDMI svič 3u1

HDMI svič 3u1Kablovi
HDMI svič 3u1Kablovi
HDMI svič 3u1Kablovi
HDMI svič 3u1Kablovi
HDMI svič 3u1

HDMI svič 3u1Zamislite da sedite udobno u svojoj stolici, posle napornog dana, spremni za gledanje vašeg omiljenog filma ili serije, ali iznenada shvatate da nemate dovoljno HDMI luka na vašem televizoru.

Neželjeni problem, zar ne? Sa našim HDMI svičem, ovi nervozni trenuci postaju prošlost.Naš HDMI svič 3u1 je napravljen sa razmišljanjem o vašim potrebama. Namenjen je za lako i brzo povezivanje više uređaja na monitor ili TV. Sa ovim zgodnim svičem, u stanju ste da spojite do tri uređaja na jedan ekran.

Da li je to igračka konzola, DVD plejer ili laptop - ne morate da birate samo jedan.Šta više, ne preskačite kroz dosadne procese povezivanja i diskonekcije - naš 3u1 svič čini sve za vas.

Nema potrebe za adapterima AC/DC, što ga čini idealnim dodatkom za svaki dom.No, to nije sve. HDMI svič se odlično snalazi u smislu korisnosti. Jednostavnim pritiskom tastera odaberete koji uređaj želite da koristite.

Prestanite brinuti o zamršenim kablovima i uživajte u jednostavnosti i učinkovitosti.Dakle, neka vaša svakodnevica bude malo lakša sa HDMI svičem 3u1. Manje brige za tehniku znači više vremena za uživanje u stvarima koje volite.

Izabrali ste da živite u digitalnom svetu - pustite da vam naš HDMI svič 3u1 pomogne da to bude jednostavno i bez stresa. Izaberite praktičnost, izaberite kvalitet, izaberite naš HDMI svič 3u1.

  • HDMI svič 3 ulaza na 1 izlaz
  • Lako i brzo povezivanje više uređaja na monitor ili TV
  • Nije potreban adapter AC/DC
  • Jednostavan odabir aktivnih ulaza pritiskom tastera

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
848,46RSD
Bez poreza: 707,05RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 0HS013

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle