Katalog
Katalog
Korpa

Dahua video nadzor komplet sa 4 kamere TLM-A 5MP

Dahua video nadzor komplet sa 4 kamere TLM-A 5MP
Dahua video nadzor komplet sa 4 kamere TLM-A 5MP

Dahua video nadzor predstavlja izuzetno kvalitetan video nadzor komplet opremljen sa 4 komada Bullet kamere.

Sa ovim modelom kamera Vaš noćni pregled je u FULL KOLORU. Kamere Dahua u punoj boji garantuju slike u bojama non-stop, čak i u vrlo lošim uslovima osvetljenja.

Mogućnost snimanja detaljnih slika pri slabom osvetljenju dolazi od tri revolucionarne hardverske tehnologije: naprednog F1.2 objektiva sa fiksnom žarišnom daljinom, osvetljivača belog svetla i vrhunskog senzora svetlosti.

Kamera HAC-HFW1509TLM-A-LED izdvaja se od konkurencije brzim i lakim postupkom konfigurisanja svih postavki i modifikacija. Uređaj je opremljen intuitivnim, transparentnim OSD menijem , koji omogućava odgovarajućim pozivom da odmah promenite dostupne parametre snimanja slike direktno.

Moderan meni na ekranu garantuje daljinsku modifikaciju postavki sistema za nadzor bez potrebe za fizičkim ometanjem jedne kamere.

Ovo rešenje je izuzetno povoljno, posebno zbog mogućnosti povezivanja kamere na potpuno nezavisne krajnje uređaje koji rade u bilo kojem od spomenutih sistema.

Ne zaboravimo spomenuti da kamere imaju ugrađen i mikrofon, tako da jednostavno bez naknadnog troška možete pored slike i slušati šta se dešava u prostoriji ili van nje.

Ovo je prava stvar za sve one kojima je potrebna adekvatna zaštita. Pratite sve što ove kamere snime preko Vašeg mobilnog uređaja, i sve to besplatno.

Komplet sadrži:

Kamera DH-HAC-HFW1509TLM-A-LED x 4 kom

Doživite potpunu Full HD rezoluciju sa 5MPX, 2592 (V) x1944 (V), objektiv 3,6mm, noćni domet 40m, vodootporna IP67, napon 12V.

DVR DAHUA XVR5104HS-I2 DAHUA x 1 kom

Pentabrid digitalni video snimač za 4 kanala (HDCVI, analogni, TVI, AHD) + 2 IP kanala do 5MP.

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
36.600,00 RSD
Bez poreza: 30.500,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Dahua
  • Model: 3229

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

povrat_robe


garancija


podrska