Kategorije
Kategorije
Korpa
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

BENQ: Inovacija koja osvaja svet!

BENQ - INOVACIJE I KVALITET U SVETU TEHNOLOGIJE

BENQ, poznat kao globalni lider u proizvodnji tehnoloških uređaja, sinonim je za inovacije, kvalitet i vrhunske performanse. Sa širokim spektrom proizvoda koji uključuju visokokvalitetne monitore, projektore, i pametne uređaje, BENQ postavlja standarde u tehnološkoj industriji.


ISTORIJA I RAZVOJ BRANDA BENQ

Osnovan 1984. godine, BENQ je brzo stekao status inovatora u elektronskoj industriji. Njihov rast i razvoj odražavaju njihovu posvećenost stvaranju proizvoda koji ne samo da prate tehnološke trendove, već ih i oblikuju.


TEHNOLOŠKA SUPERIORNOST PROIZVODA BENQ

Jedan od ključnih elemenata uspeha BENQ-a je njihova tehnološka superiornost. Njihovi proizvodi, posebno monitori i projektori, su poznati po svojoj visokoj kvaliteti slike, dugotrajnosti i inovativnim funkcijama koje unapređuju korisničko iskustvo.


DIZAJN I FUNKCIONALNOST U FOKUSU BENQ-a

BENQ kombinuje estetiku sa funkcionalnošću, nudeći proizvode koji su ne samo vizuelno privlačni, već i visoko funkcionalni. Njihov dizajn je prilagođen kako bi se uklopio u različite prostore, od domaćinstava do profesionalnih okruženja.


ODRŽIVOST I EKOLOŠKA ODGOVORNOST BENQ-a

BENQ pokazuje svoju posvećenost održivosti i ekološkoj odgovornosti kroz upotrebu energetski efikasnih tehnologija i održivih materijala. Njihovi proizvodi su dizajnirani s ciljem smanjenja ekološkog otiska i promocije održive potrošnje.


BENQ U SVETU KONKURENCIJE

U industriji koja je sve konkurentnija, BENQ se izdvaja svojom sposobnošću da inovira i pruži vrhunske proizvode. Njihova posvećenost kvalitetu i inovacijama omogućava im da budu korak ispred konkurencije, nudeći proizvode koji zadovoljavaju potrebe modernih korisnika.

BENQ - TEHNOLOŠKI LIDER ZA BUDUĆNOST

BENQ ostaje predvodnik u tehnološkim inovacijama, pružajući proizvode koji ne samo da zadovoljavaju trenutne potrebe korisnika, već i anticipiraju buduće trendove. Sa svojim fokusom na kvalitet, inovacije i održivost, BENQ nastavlja da oblikuje tehnološki svet i postavlja nove standarde u industriji.


Lager: Na stanju Brend: BENQ
Preojektor BENQ MW560KarakteristikeTip: Mobile projector Sistem projekcije: DLP Nativna rezolucija: 1.280 x 800 Format rezolucije: WXGA Kontrast: 20.0..
0,00 RSD
Bez poreza:0,00 RSD
Lager: Na stanju Brend: BENQ
Projektor BENQ MW536Karakteristike Tip: Mobile projector Sistem projekcije: DLP Nativna rezolucija: 1.280 x 800 Format rezolucije: WXGA Kontrast: 20.0..
0,00 RSD
Bez poreza:0,00 RSD
Lager: Na stanju Brend: BENQ
Projektor BENQ MH560 Full HD KarakteristikeTip: Mobile projector Sistem projekcije: DLP Nativna rezolucija: 1.920 x 1.080 Format rezolucije: Full HD P..
Besplatna dostava
113.633,34 RSD
Bez poreza:94.694,45 RSD
Lager: Na stanju Brend: BENQ
BENQ MS560 projektorKarakteristikeTip: Mobile projectorSistem projekcije: DLP Nativna rezolucija: 800 x 600 Format rezolucije: SVGA Podržana rezolucij..
0,00 RSD
Bez poreza:0,00 RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 strana)