Katalog
Katalog
Korpa

Obujmice za kablove

Model: 15001
Ukoliko Vam je porebna obujmica kako biste nešto pritegli u određen položaj, onda je ovo pravi izbor. Ova obujmica ima i svoj šraf tako da se možete uzdati u njenu efikasnost i pouzdanost. Lako se koristi, gotovo na svim mestima pogodnim za bušenje ili kucanje. Sve u svemu, ovo je odličan izbor..
72,00 RSD
Bez poreza:60,00 RSD
Prikaz 1 - 1 od 1 (1 strana)

U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete svu potrebnu instalacionu opremu za povezivanje i montažu alarmih sistema, video nadzora i sistema ozvučenja

 

Odaberite adekvatnu opremu za instalaciju i povezivanje različitih uređaja i sistema kao što su: obujmice, vezice, kanalice, izolir trake, razvodne kutije za zaštitu priključaka, RF konektori za električno povezivanje za prenos signala u radio frekvencijskim aplikacijama, F konektori za povezivanje antena i kablovskih set-top boksova na televizore i drugu video opremu, BNC konektori za povezivanje računara na koaksijalni kabl u Ethernet mreži, telefonski konektori, kompjuterski konektori i ostali priključci. 


Svu instalacionu opremu u Eurovik online prodavnici karakteriše visok kvalitet, koji garantuje dugotrajnost i odlične performanse.