Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

F Konektor za koaksijalni kabal

F Konektor za koaksijalni kabal
F Konektor za koaksijalni kabal
Ovaj F konektor Vam omogućava veoma veliku sigurnost i pouzdanost kada su koaksijalni kablovi u pitanju. Pre svega, ovaj konektor je napravljen od vis... Pročitaj više
7,80 RSD
Bez poreza: 6,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 7004
  • EAN: 7004

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Ovaj F konektor Vam omogućava veoma veliku sigurnost i pouzdanost kada su koaksijalni kablovi u pitanju. Pre svega, ovaj konektor je napravljen od visoko kvalitetnog materijala i time nudi vrhunski rezultat.

Uz to, on se i veoma lako montira na kablove, tačnije na njihove nastavke.

F konektor 7mm

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Montiranje video nadzor sistema ne može da prođe bez BNC konektora. Ovaj konektor je specijalno dizajniran kako bi omogućio pouzdanu vezu između kamer..
63,36 RSD
Bez poreza:52,80 RSD
Ovaj konektor je idealan kada je u pitanju BNC i RCA spajanje. Dakle, on nudi adaptiranje sa jednog kabla na drugi. Napravljen je da traje i time omog..
49,92 RSD
Bez poreza:41,60 RSD
Ukoliko želite da prespojite neke delove i kablove, onda Vam je potreban ovaj konektor. On pripada grupi muških konektora i veoma je kvalitetno naprav..
15,00 RSD
Bez poreza:12,50 RSD
Ukoliko Vam se potrošio ili pokvario konektor na kablu za internet koji snabdeva Vaš kompjuter konekcijom, onda je ovo prava stvar za Vas. Ovaj kompju..
8,40 RSD
Bez poreza:7,00 RSD
Ukoliko Vam je potreban adekvatan način da povežete dva kabla, onda je ovaj F konektor idealan za Vas. Pre svega, on je napravljen od visoko kvalitetn..
60,60 RSD
Bez poreza:50,50 RSD