Katalog
Korpa

Auto kamere

Da biste kontinuirano snimali sve što se dešava na putu ispred ili iza vašeg automobila, predlažemo da pogledate naše auto kamere. Sve ove kamere pružaju snimak u visokoj HD rezoluciji i time obezbeđuju maksimalan kvalitet snimka. One su idealne i kao pomoć prilikom parkiranja a takođe prućaju i bolji uvid na okolinu automobila.
Auto Hd Dvr Kamera
-50 % Rasprodato
Model: Auto HD Dvr
Brand new and high quality.Clear view at night.Support audio sound recording when working.2.7" full colors screen, Recording resolution can reach up to 1080P at M-JPEG video format.Loop record function allows you to set the record time, With video output by USB cable to the PC.Supports up to 32GB TF..
1.440,00 RSD 2.880,00 RSD
Bez poreza:1.200,00 RSD
Parking Rikverc Kamera Parking Rikverc Kamera
Rasprodato
Model: 87896
Parking rikverc kameraIma integrisan linijama obeležen šablon za lakše parkiranje.Ugrađuje se na zadnji deo Vašeg atomobila. Nosač je savitljiv tako da možete podesiti ugao kamere.Povezuje se na bilo koji monitor koji ima AV činč ulaz.Vodootporna je što je i logično jer se montira sa spoljašnje stra..
1.699,99 RSD
Bez poreza:1.416,66 RSD
Parking Rikverc Kamera Sa Nosacem Parking Rikverc Kamera Sa Nosacem
Rasprodato
Model: 87896
Parking rikverc kamera sa nosacemIma integrisan linijama obeležen šablon za lakše parkiranje.Ugrađuje se na zadnji deo Vašeg atomobila. Nosač je savitljiv tako da možete podesiti ugao kamere.Povezuje se na bilo koji monitor koji ima AV činč ulaz.Vodootporna je što je i logično jer se montira sa spol..
1.699,99 RSD
Bez poreza:1.416,66 RSD