Katalog
Katalog
Korpa

Led rasveta

0 510
Da li ste znali da LED svetla mogu da vam pomognu da uštedite novac na računu za energiju? LED sijalice troše do 90% manje energije od tradicionalnih sijalica sa užarnim vlaknom, tako da vam mogu pomoći da smanjite troškove energije.  U ovom članku ćemo razgovarati o mnogim prednostima korišćenja LED svetla i dati savete o tome kako da uštedite ..
0 896
Postavljanje LED traka može biti malo zbunjujuće, ali uz ovaj vodič moći ćete to da uradite za kratko vreme! Da biste maksimalno iskoristili svoje LED trake, važno je razumeti kako one funkcionišu i kako ih pravilno postaviti.U ovom članku ćemo proći kroz sve što treba da znate kako biste napravili zadivljujući displej osvetljenja za vaš dom ..
0 1028
Koju led traku da izaberem za dnevnu sobu – uporedna tabela tipova led traka sa karakteristikama Tražite način da vaša dnevna soba izgleda šik i elegantnije? LED trake mogu biti odgovor! LED trake su odličan način da dodate malo svetlosti i života u prostoriju.Takođe se veoma lako instaliraju, što ih čini popularnim izborom za vlasnike kuća.U ..
0 21079
Još uvek niste sigurni? Ako još uvek niste sigurni da su LED svetla najbolji izbor za Vaš dom, uporedimo koje sijalice proizvode najviše i najmanje količine toplote.             Vrsta sijalice                       Postotak korištene energije toploteSijalice sa užarenim vlaknom                             85%Fluorescentne sijalice                  ..
DekiAdmin 0 15475
Led rasveta je naša sadašnjost i budućnost. Visoka energetska efikasnost i duži vek trajanja čine led rasvetu daleko isplatljivijom od rasvete koju čine standardne sijalice. Zahvaljujući ovom faktoru, računi za struju mogu da budu i do 90% manji. LED rasveta je primenljiva bilo da se radi o funkcionalnoj ili dekorativnoj rasveti. Zahvaljujući svom ..
DekiAdmin 0 10057
Da li se ponekad zapitate koliko sijalica u kući i oko nje zamenite na dnevnom nivou?Ili kolika je jačina svetlosti koju daju naspram energije koju troše?Ili koliko otrovnih materija sadrže?Ukoliko vas ova pitanja povremeno spopadnu, sva je prilika da vam je već na pamet pala ideja o LED rasveti. Evo šta treba znati o njoj.Traje duže. Prema nekim p..
Prikaz 1 - 6 od 6 (1 strana)