Katalog
Katalog
Korpa

Solarni Panel fleksibilni

Solarni Panel fleksibilni
Solarni Panel fleksibilni

Solarne ploče mogu pretvoriti svetlosnu energiju u električnu energiju, što se efikasno pokazalo problemima uzrokovanim nestašicom električne energije i nestankom struje.

Ovaj fleksibilni solarni panel dobar je izbor za zakrivljene površine broda, jedrilice, jahte, kamiona, automobila, autobusa, kabine, kampera, šatora, prikolice ili bilo koje druge nepravilne površine.

Koristeći visokokvalitetne monokristalne silicijumske ćelije, visokoefikasne monokristalne silicijeve solarne ćelije pružaju dobre performanse čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Solarni paneli mogu podneti visoki pritisak vetra, opterećenje snegom i ekstremne temperature.

Napredni materijal za kapsuliranje sa višestrukim slojevima pruža poboljšane performanse ćelije i pružan dug vek trajanja.

Fleksibilna solarna ploča izrađuje se sa visokoefikasnom monokristalnom ćelijom efficiency 19,8% efikasnosti pretvaranja.

Može se saviti za 30-40 stepeni, može se instalirati na zakrivljenoj površini. 80% lakši od staklene solarne ploče, debljine 3 mm, jednostavna za nošenje, lagana za isporuku i jednostavna za ugradnju.

Metoda i mere povezivanja solarnog sistema

1. Veza solarnog sistema podeljena je na paralelnu vezu ili serijsku vezu. Kontroler mora prvo biti spojen na bateriju-akumulator, a zatim spojiti sa solarnim panelom.
2. Kada su solarni paneli povezani serijski ili paralelno, dobija se na najveći PV ulazni napon regulatora. Napon povezan paralelno sa regulatorom posle serijskog spajanja ne može premašiti maksimalni ulazni napon regulatora.
3. Ukupna ulazna snaga solarnog panela ne može biti veća od nazivne snage regulatora, u suprotnom postoji rizik od crkavanja regulatora.
4. Kada je kabal povezan sa svakom komponentom, veza mora biti čvrsta i ne sme biti olabavljenja ili slabo dotegnuta.
5. Pozitivni i negativni pol kontrolera i baterije treba jasno proveriti. Ne okrećite pozitivni i negativni pol.
6. Kada ocena snage jednog kontrolera nije dovoljna da zadovolji sve solarne panele, na bateriju se može istovremeno povezati više kontrolera.

Maksimalna snaga (Pmax): 50W / 100W / 150W
Maksimalni napon snage (Vmp): 18V / 18V  / 18V
Maksimalna struja snage (Imp):  8,33A / 11.11A  / 16.66A
Efikasnost ćelije: 19,8%
Težina: 1,9kg / 2.55kg  / 3,7kg
Veličina 1000x500mm / 1350x500mm   / 1350mmx650mm

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Potvrda
9.990,00 RSD
Bez poreza: 8.325,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 3236
Pregleda 7685

Opcije dostupnosti

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

povrat_robe


garancija


podrska