Katalog
Katalog
Korpa

HDMI kabal V1.4 1.5 metar

HDMI kabal V1.4 1.5 metarKablovi
HDMI kabal V1.4 1.5 metar

Otkrijte novu dimenziju zabave i doživite kristalno jasnu sliku uz naš HDMI V1.4 kabel dužine 1.5 metara!

Poboljšajte svoje vizuelno iskustvo i ponesite svoje audiovizuelne doživljaje na novu razinu sa ovim visokokvalitetnim digitalnim video kabelom.

**Superiorna funkcionalnost:** HDMI V1.4 kabel je dizajniran za prenos video i audio signala bez ikakvih kompromisa. Sa ovim kabelom, nećete doživeti nikakvo smanjenje kvaliteta signala ni gubitka performansi.

**Visoka kompatibilnost:** Ovaj kabel savršeno funkcioniše sa svim HDMI uređajima. Bez obzira da li planirate da povežete svoj laptop, Blu-ray player, igraću konzolu ili neki drugi uređaj, HDMI V1.4 kabela će isporučiti izvanrednu kvalitetu slike i zvuka bez greške.

**Izdržljivost i pouzdanost:** Izrađen je od kvalitetnih materijala koji garantuju njegovu dugovečnost. Ne morate brinuti o prekidima signala ili drugim tehničkim problemima, jer je ovaj kabel stvoren da izdrži.

**Praktičnost:** Njegova dužina od 1.5 metara pruža vam dovoljno prostora za povezivanje uređaja na maksimalnom rasponu i fleksibilnosti, ali bez viška kablova koji vam često mogu smetati.Pojedinosti mogu značiti razliku između običnog i odličnog doživljaja.

HDMI V1.4 kabel je pravi izbor za sve ljubitelje tehnologije koji žele da stvore savršeno audiovizuelno okruženje u svom domu.

Osetite svaki zvuk, vidite svaki detalj i uživajte u neuporedivom kvalitetu slike. Počastite sebe ovim malim, ali moćnim korakom ka poboljšanju svoje svakodnevice i dovedite svoje iskustvo gledanja na potpuno novi nivo.

  • Digitalni video kabel V1.4
  • Namenjen za prenos video i audio signala

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
158,05RSD
Bez poreza: 131,71RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: HDMI1-V1.4/LC

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle