Katalog
Katalog
Korpa

Detektor za metal

Detektor za metal
Detektor za metal
Detektor za metal
Detektor za metal
Detektor za metal
Detektor za metal
Detektor za metal
Detektor za metal
Detektor za metal

Pronađite zakopano blago i osetite uzbuđenje otkrića kada locirate cool artefakte poput zlatnika, alata za nakit i još mnogo toga

Biti lovac na blago u stripovima mogao bi biti najveći dečiji san, jednim pritiskom jednostavnom operacijom deca će lako započeti pronalaženje metala, potpuno vodootporan detektor metala Pinpointer će apsolutno oduševiti vaše dete.

Što je bliža meta, to je jači signal. Detektor metala vam može pomoći da postignete precizno pozicioniranje malog obima koje veliki detektori metala ne mogu učiniti, čini vašu avanturu lova na blago zanimljivijom, zabavnijom i praktičnijom.

Detektor metala vam omogućava da brzo skenirate velike površine, a zatim koristite precizne savete za pozicioniranje kako biste suzili i precizno locirali metu pre iskopavanja. Dizajn šipke sonde omogućava vam da umetnete ručni detektor metala u rupu za detekciju.

Jedno dugme, kada se detektuje metalni predmet, LED lampica će se upaliti. Istovremeno će se čuti 'Bi-Bi' zvuk i vibracija kao alarm. Kada je detektor blizu metalne mete, intenzitet alarma će se povećati. Ova jedinstvena karakteristika pomaže korisniku da odredi tačnu lokaciju mete.

Opremljen plastičnim elastičnim kaišem, omotom za kaiš i torbicom, lako se prenosi ili kači kako bi se sprečilo padanje ili gubljenje.

Pokazivač igle detektora metala otpornog na prašinu je delimično vodootporan. Ovaj deo možete potopiti u vodu da proverite ima li metala u vodi. Ali ne može se koristiti u vodi, prekidači i sirene nisu vodootporne.

Ovaj pinpointer za detekciju metala može obavljati različite vrste poslova poput pronalaženja novčića, zlata, srebra, relikvija, nakita kako bi vam pomogao da lako pronađete blago ili nestale metalne predmete bilo u zatvorenom prostoru, na otvorenom, u zidu, pesku, travi ili zemlji.


Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
3.120,00 RSD
Bez poreza: 2.600,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 4665
Pregleda 144

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

povrat_robe


garancija


podrska