Kategorije
Kategorije
Korpa
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Xed: Napojite svoj svet tehnologijom!

XED - INOVACIJE U OBLASTI NAPAJANJA I ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Xed, prepoznatljiv brend u industriji napajanja, stoji kao sinonim za inovacije, efikasnost i pouzdanost u svetu energetskih rešenja. Sa svojim naprednim proizvodima za napajanje, Xed se usredsređuje na pružanje visokokvalitetnih, energetski efikasnih i pouzdanih rešenja za širok spektar aplikacija, od domaćinstava do industrijskih postrojenja.

RAZVOJ I RAST BRANDA XED

Osnovan sa misijom da unapredi energetsku efikasnost i pouzdanost napajanja, Xed je brzo stekao reputaciju kao inovator u svojoj industriji. Njihov rast i razvoj kroz godine odlikuju se kontinuiranim unapređenjima proizvoda, adaptacijom na promenljive energetske zahteve i posvećenošću inovacijama.


PROIZVODNI PORTFOLIO XED

Xed nudi širok asortiman proizvoda za napajanje, uključujući stabilizatore napona, UPS (uninterruptible power supply) uređaje, invertere, i napredna energetska rešenja. Svaki proizvod je dizajniran sa naglaskom na pouzdanost, dugotrajnost i energetsku efikasnost, zadovoljavajući potrebe različitih korisnika.


INOVACIJE I TEHNOLOŠKI NAPREDAK U XED

Xed kontinuirano teži tehnološkim inovacijama, usredsređujući se na razvoj proizvoda koji su u korak sa najnovijim tehnološkim trendovima u oblasti napajanja. Od razvoja naprednih UPS sistema do integracije pametnih tehnologija za upravljanje energijom, Xed se fokusira na stvaranje rešenja koja su efikasna, pouzdana i prilagodljiva.


XED I ODRŽIVOST

Xed pokazuje snažnu posvećenost održivosti, razvijajući proizvode koji smanjuju energetsku potrošnju i ugljenični otisak. Njihov pristup uključuje upotrebu ekološki prihvatljivih materijala, promovisanje energetske efikasnosti i razvoj dugotrajnih proizvoda.


GLOBALNI DOMET I PRILAGODLJIVOST XED

Xed ima širok globalni domet, sa prisustvom na međunarodnim tržištima. Njihova sposobnost da se prilagode različitim energetskim zahtevima i potrebama korisnika čini ih cenjenim partnerom u industriji napajanja.

XED - VAŠ PARTNER ZA EFIKASNA I POUZDANA ENERGETSKA REŠENJA

Xed, kao lider u inovacijama u oblasti napajanja, nastavlja da postavlja standarde u efikasnosti, pouzdanosti i održivosti. Njihova posvećenost razvoju naprednih energetskih rešenja čini Xed idealnim izborom za sve koji traže visokokvalitetna i efikasna rešenja za napajanje.


Lager: Na stanju Brend: Xed
Specijalno napravljeno napajanje kao ovo Vam može pomoći da obezbedite električnu energiju Vašem sigurnosnom sistemu. Takoreći, ovo je napajanje koje ..
684,00 RSD
Bez poreza:570,00 RSD
Lager: Na stanju Brend: Xed
Kompaktan, lagan, i veoma lak za upotrebu, ovaj XED adapter od 72W je idealan za punjenje gotovo svih uređaja u Vašem domu. Potrebno je samo da se ova..
2.029,44 RSD
Bez poreza:1.691,20 RSD
Lager: Na stanju Brend: Xed
Kako biste osigurali da Vaši uređaji dobiju dotok električne energije, onda je ovo napajanje idealno za Vas. Naime, ovde se radi o specijalno dizanira..
1.515,60 RSD
Bez poreza:1.263,00 RSD
Dodaj u korpu
Lager: Na stanju Brend: Xed
Idealno za sigurnosne sisteme, posebno one sa video nadzorom, ovo napajanje je odličan izbor kako biste obezbedili dotok električne energije do uređaj..
1.062,00 RSD
Bez poreza:885,00 RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 strana)